Perinteinen joulukinkku 1 reseptejä

Perinteinen joulukinkku

Perinteinen joulukinkku

n suolattu joulukinkku. 1. Kinkun sulaminen kestää koosta riippuen 1–2 vuorokautta. Siirrä kinkku sen jälkeen huoneenlämpöön vuorokaudeksi, kunnes paistomittari näyttää kinkun sisälämmöksi +10–12 astetta. Kypsennä kinkkua ensin 200 asteessa 30 minuuttia ja laske sitten lämpötilaa 100 asteeseen. Aikaa paistamiseen kuluu noin 11/2 tuntia kiloa kohden. 1 dl korppujauhoja
Perinteinen Joulukinkku ja Joulusinappi Pullantuoksuisen kodin tapaan

Perinteinen Joulukinkku ja Joulusinappi Pullantuoksuisen kodin tapaan

Pullantuoksuisen kodin Joulukinkku. 1 kpl paistopussi kinkulle. 150 g omenasinappia (valmista sinappi ensin, ohje alla). 1. 10 asteeseen. Laske sitten lämpötila 100 asteeseen ja jatka paistamista kunnes mittari näyttää 78 astetta, jolloin kinkku on täydellisen mehevää ja juuri sopivan mureaa. 10. 130 g sokeria. 1 muna. (1-2 tl omenaviinietikkaa, 1-2 tl konjakkia). 1. Ota sinapista 100 g sivuun omenasinappia varten ja sekoita se sokeroidun omenasoseen (50g) kanssa. 1 tl omenaviinietikkaa ja 1 tl konjakkia ja tarjoamalla lisukkeena joulupöydässä. 1/3 sokeroitua omenasosetta 50g. 2/3 Pullantuoksuisen kodin Joulusinappia 100 g. 1 kpl paistopussi. 150 g omena. 100 asteeseen ja jatka paistamista kunnes mittari näyttää. 130 g sokeria. 1 muna. 2/3 Pullantuoksuisen kodin Joulusinappia 100 g
Joulukinkku ruiskuoressa

Joulukinkku ruiskuoressa

Meillä joulun perinteinen kinkku on paistettu uunissa ruiskuoressa. Mehevä joulukinkku kypsennetään perinteisesti hitaasti uunissa ruiskuoressa
Jäinen joulukinkku suoraan uuniin

Jäinen joulukinkku suoraan uuniin

n perinteinen Rypsiporsas® kinkku potkalla. Joulu 2016 -pressitilaisuus jäänmurtaja Urholla. 1. 1½h kuluttua), työnnä kinkkuun lihalämpömittari. Jääkinkun paistopussiin tuli siis noin 1 dl enemmän nestettä. 2 kg kinkku sulaa 2 päivää, 10 kg kinkku 5 päivää. Joulu 2016 -pressitilaisuus jäänmurtaja Urholla. Joulu 2016 -pressitilaisuus jäänmurtaja Urholla. Päteekö vanha 1 h/ kg. Testeissä totesimme 90 -100 °C olevan varsin hyvä lämpötila uunille. 1–3 kWh, eli 0,10–0,30 € (Vattenfall). Ero on noin 1 dl, eli ei kovin suuri. Joulu 2016 -pressitilaisuus jäänmurtaja Urholla. 10 kg kinkku
Joulun jälkeen.. perinteinen kinkku pizza

Joulun jälkeen.. perinteinen kinkku pizza

Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää muut aineet vaivaa taikinaa yleiskoneella 5-10 min. Paista 250c uunissa 5-10 min. 5-10 min
Suomi vegaanikeittiön top 100 tuotteet ja reseptit

Suomi vegaanikeittiön top 100 tuotteet ja reseptit

Joulukinkku Seitanista saa tehtyä kivan kinkun korvikkeen Joulupöytään. So-Up järjestää Suomi100bloggaa-haasteen, johon osallistutaan kirjoittamalla Suomi-aiheinen blogipostaus. Myös Vegaanipupu tarttuu haasteeseen ja listaa Suomalaisen vegaanikeittiön 100 perinneruokaa ja ruokakeksintöä sekä tuotetta
Karppaajan joulu 2014

Karppaajan joulu 2014

Perinteinen Abban valkosipulisilli sekä saman puljun tomaatti-chili silliherkku. 30/12/2014. Perinteinen12kgjoulukinkku on leivinuuniin liian iso eikä sitä täällä kukaan jaksaisi kaikkea syödä lomien aikana
Tavallinen porkkanalaatikko

Tavallinen porkkanalaatikko

Perinteinenporkkanalaatikko1 kg porkkanoitaporkkanoiden keitinvettä3 dl puuroriisiä (tai kokojyväriisiä)1 l maitoasuolaa1-2 rkl hunajaa (tai sokeria)1 dl kermaa1 kananmunakorppujauhoja (tai ruiskorppujauhoja)voitavalkopippuria(1-2 tl inkivääriä)Kuori porkkanat ja leikkaa ne parin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja keitä ne kypsäksi suolavedessä. 1 kg porkkanoita. 1 l maitoa. 1-2 rkl hunajaa. 1 dl kermaa. 1 kananmuna. 1-2 tl inkivääriä

Tuunaa sinappia piparjuurella, hunajalla tai currylla

Perinteinen kinkku sinappikuorrutteella kruunaa monen suomalaisperheen jouluaterian. Vaikka perinteinen mieto sinappi lienee suosituin valinta, on kuorrutteeseen käytettävä sinappi täysin makuasia
Joulukalenteri 11: Wanhan ajan joulu Vihervaarassa

Joulukalenteri 11: Wanhan ajan joulu Vihervaarassa

Perinteinenjoulukinkku & laatikkokimara. Perinteinenjoulukinkku. 1 pkt Atria Perhetilan hunajapaahdettua kinkkua (Ohuen ohut viipale). 1 pkt Atria Chorizo-leikkeleitä. 1 pkt Atria Kulinaari Kylmäsavuhärkää (Ohuen ohut viipale). 1 pkt Atria Ylikypsää saunapalvinkinkkua (Ohuen ohut viipale). 1. 1 dl ruiskorppujauhoja. 1. Kinkku on valmis uuniin, kun sen sisälämpötila on 10 astetta. Paista kinkkua 150-asteisessa uunissa, kunnes kinkun sisälämpötila on 80-85 astetta. Kinkun paistoaika on noin 1-1½ tuntia per lihakilo. 1. Laita kinkku kuorrutteineen 225-asteiseen uuniin 15 minuutiksi, kunnes taikinanauhat ovat saaneet kauniin värin ylleen. 1 pkt Atria Bravuuri 550 g paistovalmis bataattilaatikkoa. 1 pkt Atria Bravuuri 550 g paistovalmis porkkanalaatikkoa. 1 pkt Atria Bravuuri 550 g paistovalmis lanttulaatikkoa. 1 pkt Atrian imellettyä perunalaatikkoa. 1. Paista laatikoita uunin keskitasolla 150 asteessa 35 minuuttia. 1 pkt (20 kpl) Bruno- tai Eskimo-alumiinivuokia. 1 tl vaniljasokeria. 1 tl leivinjauhetta. 1 pussi Pätkis-paloja. 1. Paista ulkotulien pohjia 175-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia. 1 rkl voita. 1. Jaa postausFacebookTwitterPinterestSähköpostitseTulosta 1 pkt Atria Perhetilan hunajapaahdettua kinkkua (Ohuen ohut viipale). 1 pkt Atria Chorizo-leikkeleitä. 1 pkt Atria Kulinaari Kylmäsavuhärkää (Ohuen ohut viipale). 1 pkt Atria Ylikypsää saunapalvinkinkkua (Ohuen ohut viipale). 1 dl ruiskorppujauhoja. 150-asteisessa uunissa, kunnes kinkun sisälämpötila on. 15 min. 1 pkt Atria Bravuuri 550 g paistovalmis bataattilaatikkoa. 1 pkt Atria Bravuuri 550 g paistovalmis porkkanalaatikkoa. 1 pkt Atria Bravuuri 550 g paistovalmis lanttulaatikkoa. 1 pkt Atrian imellettyä perunalaatikkoa. 1 tl vaniljasokeria. 1 tl leivinjauhetta. 1 pussi Pätkis-paloja. 1 rkl voita
Pääsiäinen lautasella

Pääsiäinen lautasella

Tuossa kahvien jälkeen kävin napsimassa lammaspaloja jääkaapista kuin Barbaari joulukinkkua jouluyönä ikään, enkä todella osannut lopulta päättää, että kumman lammas oli parempaa, minun pulled lambini vai mutsin perinteinen lammaspaisti
Uusi rosolli joulupöytään

Uusi rosolli joulupöytään

Perinteinen rosolli on mielestäni ihan ookoo, joten kun pääsin mukaan tähän Social Winesin jouluiseen viinikampanjaan, halusin kehitellä aivan uuden rosollin joulupöytäämme
Pestolla kuorrutettu pikkukinkku

Pestolla kuorrutettu pikkukinkku

Kypsennä pikkukinkkua 125 asteen uuninlämmössä, kunnes mittari näyttää 75 astetta, jos haluat mehevän kinkun. Kuorruta pikkukinkkua 225 asteessa noin 10 minuuttia. perinteinenjoulukinkku 225 asteessa noin. 10 min

Prejoulu

Kinkun päälle piti tietysti värkätä myös perinteinen suppilovahverokastike - itse poimituista sienistä