Perinteinenjoulukinkku. moderni, perinteinen ja joulu tuunaten. Hiidenuhman keittiö valmisti perinteisen jouluisen menun alkuruokana kylmäsavuhärkä-rosollileipää, pääruokana joulukinkkua ja Bravuuri-joululaatikoita sekä jälkiruokana puolukka-rahkajäädykettä
n suolattu joulukinkku. 1. Kinkun sulaminen kestää koosta riippuen 1–2 vuorokautta. Siirrä kinkku sen jälkeen huoneenlämpöön vuorokaudeksi, kunnes paistomittari näyttää kinkun sisälämmöksi +10–12 astetta. Kypsennä kinkkua ensin 200 asteessa 30 minuuttia ja laske sitten lämpötilaa 100 asteeseen. Aikaa paistamiseen kuluu noin 11/2 tuntia kiloa kohden. 1 dl korppujauhoja
Pullantuoksuisen kodin Joulukinkku. 1 kpl paistopussi kinkulle. 150 g omenasinappia (valmista sinappi ensin, ohje alla). 1. 10 asteeseen. Laske sitten lämpötila 100 asteeseen ja jatka paistamista kunnes mittari näyttää 78 astetta, jolloin kinkku on täydellisen mehevää ja juuri sopivan mureaa. 10. 130 g sokeria. 1 muna. (1-2 tl omenaviinietikkaa, 1-2 tl konjakkia). 1. Ota sinapista 100 g sivuun omenasinappia varten ja sekoita se sokeroidun omenasoseen (50g) kanssa. 1 tl omenaviinietikkaa ja 1 tl konjakkia ja tarjoamalla lisukkeena joulupöydässä. 1/3 sokeroitua omenasosetta 50g. 2/3 Pullantuoksuisen kodin Joulusinappia 100 g. 1 kpl paistopussi. 150 g omena. 100 asteeseen ja jatka paistamista kunnes mittari näyttää. 130 g sokeria. 1 muna. 2/3 Pullantuoksuisen kodin Joulusinappia 100 g
n perinteinen Rypsiporsas® kinkku potkalla. Joulu 2016 -pressitilaisuus jäänmurtaja Urholla. 1. 1½h kuluttua), työnnä kinkkuun lihalämpömittari. Jääkinkun paistopussiin tuli siis noin 1 dl enemmän nestettä. 2 kg kinkku sulaa 2 päivää, 10 kg kinkku 5 päivää. Joulu 2016 -pressitilaisuus jäänmurtaja Urholla. Joulu 2016 -pressitilaisuus jäänmurtaja Urholla. Päteekö vanha 1 h/ kg. Testeissä totesimme 90 -100 °C olevan varsin hyvä lämpötila uunille. 1–3 kWh, eli 0,10–0,30 € (Vattenfall). Ero on noin 1 dl, eli ei kovin suuri. Joulu 2016 -pressitilaisuus jäänmurtaja Urholla. 10 kg kinkku
Joulukinkku Seitanista saa tehtyä kivan kinkun korvikkeen Joulupöytään. So-Up järjestää Suomi100bloggaa-haasteen, johon osallistutaan kirjoittamalla Suomi-aiheinen blogipostaus. Myös Vegaanipupu tarttuu haasteeseen ja listaa Suomalaisen vegaanikeittiön 100 perinneruokaa ja ruokakeksintöä sekä tuotetta
Perinteinen Abban valkosipulisilli sekä saman puljun tomaatti-chili silliherkku. 30/12/2014. Perinteinen12kgjoulukinkku on leivinuuniin liian iso eikä sitä täällä kukaan jaksaisi kaikkea syödä lomien aikana
Perinteinenporkkanalaatikko1 kg porkkanoitaporkkanoiden keitinvettä3 dl puuroriisiä (tai kokojyväriisiä)1 l maitoasuolaa1-2 rkl hunajaa (tai sokeria)1 dl kermaa1 kananmunakorppujauhoja (tai ruiskorppujauhoja)voitavalkopippuria(1-2 tl inkivääriä)Kuori porkkanat ja leikkaa ne parin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja keitä ne kypsäksi suolavedessä. 1 kg porkkanoita. 1 l maitoa. 1-2 rkl hunajaa. 1 dl kermaa. 1 kananmuna. 1-2 tl inkivääriä
Perinteinen kinkku sinappikuorrutteella kruunaa monen suomalaisperheen jouluaterian. Vaikka perinteinen mieto sinappi lienee suosituin valinta, on kuorrutteeseen käytettävä sinappi täysin makuasia
Tuossa kahvien jälkeen kävin napsimassa lammaspaloja jääkaapista kuin Barbaari joulukinkkua jouluyönä ikään, enkä todella osannut lopulta päättää, että kumman lammas oli parempaa, minun pulled lambini vai mutsin perinteinen lammaspaisti
Perinteinen rosolli on mielestäni ihan ookoo, joten kun pääsin mukaan tähän Social Winesin jouluiseen viinikampanjaan, halusin kehitellä aivan uuden rosollin joulupöytäämme
Kypsennä pikkukinkkua 125 asteen uuninlämmössä, kunnes mittari näyttää 75 astetta, jos haluat mehevän kinkun. Kuorruta pikkukinkkua 225 asteessa noin 10 minuuttia. perinteinenjoulukinkku 225 asteessa noin. 10 min