Moni muistaa lapsuudenkotoa tai mummolasta ihanan vaaleanpunaisen vispipuuron, jota tehtiin syksyisin tuoreista puolukoista tai talvella puolukkasurvoksesta
Nyt on kuulkaas sellainen juttu, että unohtakaa perinteinenpuolukkavispipuuro, vaihtakaa puolukat punaviinimarjaan ja kokeilkaa tätä parasta marjapuuroa ikinä
Kuten kuvista voi nähdä tuunasimme vispipuuroa tarjoamalla sitä kolmella eri lisukkeella, oli perinteinen sokeri+maito-yhdistelmä, hieman villimpi vaahdotettu vaniljakastike sekä ylimakea kermavaahto
Minä vaihdoin ohjeen punaherukat ja vadelmat mustaherukoihin, mutta yhtä lailla siihen sopivat monet muutkin marjat, kuten perinteinen puolukka tai varmasti makeamman lopputuloksen antava mansikka
PERINTEINEN PUOLUKKAPIIRAKKA. piirakan ja vispipuuron. Muutaman pyynnöstä päätin jakaa tämän maanantai-iltama leipomani perinteisen puolukkapiirakan ohjeen tänne
Vispipuuro Kokeile vispipuurosta pehmeämpää versiota. Vispipuuroa syödään Suomen lisäksi Ruotsissa. So-Up järjestää Suomi100bloggaa-haasteen, johon osallistutaan kirjoittamalla Suomi-aiheinen blogipostaus
Kuten moni varmasti tietää, minulle ei maistu perinteinen puolukasta tehty vispipuuro yhtään. Vispipuuron voi valmistaa myös muista marjoista, kuin puolukasta
Kakkupohjana on perinteinen sokerikakkupohja, jossa käytetään yhtä paljon vehnä-ja perunajauhoja. Punaherukka on aromaattinen ja hapokas, sen hehkeä puna säilyy hyvin mehuissa, vispipuurossa ja leivonnaisissa
Yksi parhaista puolukkaherkuista on ehdottomasti perinteinenpuolukkavispipuuro. Parhaan puolukkasadon ollessa meneillään, kannattaa puolukoista valmistaa esimerkiksi ihanaa puolukkamehua ja kuohkeaa vispipuuroa