Eilen illalla iltapalaksi tein persikkarahkaa. Nyt oli vihdoinkin hetki kokkailulle. Ja eipä noilla viime aikojen helteillä olekaan tehnyt mieli hellan ja uunin äärellä paljon olla
Lopuista rahkoista piti tehdä vielä joku pääsiäisherkku jälkkäriksi ja mietin tekisikö piirakan vai ihan persikkarahkaa vaan ja sitten välähti, että teenpä hyydytetyn kakun
Täytteenä persikkarahkaa ja mansikkahilloa. Ei hirveän toimiva yhdistelmä, jäin kaipaamaan kakkuun enemmän "kakkumaisuutta", persikkarahka vei tätä vaikutelmaa hiukan pois
Valuta persikat ja kuutioi ne. Vaahdota vaniljakastike. Raasta mantelimassa. Sekoita rahkan joukkoon sitruunamehu, sokeri sekä mantelimassa, hedelmät ja vaahdotettu vaniljakastike
Suklaaviettelys (G)Marjainen marenkimaljaLakritsivaahtoSitruunamousse ja salmiakkikastikePuolukkavaahtoSuklaamousseValkosuklaamousseSuklaa-capuccinomousseSuklaamousse ja viinisiirappiSuklaaunelma a la creme bonjourMustaherukka-banaanivaahtoPersikkarahkaOmena-banaanirahkaMariannerahkaSuklaariisivanukasHEDELMÄT