Kumma juttu, aina tahtoo jäädä perunamuusia se pieni jämä kattilan pohjalle syönnin jälkeen. No, iltapalaksi sai sitten muutaman pehmosen ja juustoraasteella maustetun perunarieskan
Taputtele jauhotetulla kädellä kämmenen kokoisia rieskoja. Itse leivottu leipä, sämpylät ja rieskat ovat niin hyviä mutta miksi niitä tulee niin harvoin leivottua
Ja kuten aina niin muussia jäi yli tarpeen joten iltapalalla meillä onkin taas perunarieskoja. Uunituoreita juustoisia perunarieskoja 4 dl valmista perunamuusia
Tähteiden hyötykäyttö. Asia, jota pitää keittiössä tehdä, välillä enemmän, välillä vähemmän. Toisinaan se on tylsää ja tekisi mieli alkaa jo laittaa jotain kokonaan uutta, mutta omatunto (ja järki) soimaa, jos vanhaa ruokaa käytä ensin pois