Alkaneen toukokuun kunniaksi Kahvin kanssa mnulla on tapana tarjota pieni pala suklaata tai PetitFour. Wappu 2012. Vadelma-Rosmariinicocktail À la gourmande
Naistenpäivän kunniaksi Tällä viikolla kokeilin aivan minikokoisia muotteja petitfourien valmistamisessa. Niinpä päädyin petitfours-versioon, jossa suklaa on suklaata, kinuski kinuskia ja suolapähkinät ihan sellaisinaan Rouva Raadelmasta
Eesti Maitsed - The 50 Best Restaurants ihanan petitfour –jälkiruokani. Kun muutin Tallinnaan, pidin Eesti Maitsed –sivuston Viron. 50 parhaan ravintolan listaa jonkinlaisena pyhänä tekstinäni, ja kävin tiheään ANNINA IN TALLINNA
Trick or Treat? Pumpkin Pie1 piiras ja 4 pientäPohjapiirakkataikinaaTäyteKurpitsa PetitFour 1 piiras ja 4 pientä. Trick or Treat À la gourmande
Malediivien ihanat herkut (Malediivit matkapostaus nro 5.) Lounas- ja illallisbuffetista löytyi joka päivä ihania lihoja, kalaa, hedelmiä sekä niin kauniita petitfour -leivoksia ja muita jälkiruokia Suklaapeikon keittiössä
Tee-Se-Itse Joulukalenteri, luukku 14 saat pieniä petitfour -leivoksia. Tekisikö mieli tehdä jotain karkkeja jouluksi, mutta et tiedä mistä aloittaa Hiekkalaatikon reunalta
Tura Winery Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Shiraz, Petit Verdot, Pinot Noir ja Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gewurztraminer ja Viognier Foodelicious
Domaine du Castel Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Cabernet Franc. Four years later, family and friends were invited to the first harvest Foodelicious