Peuran jauheliha reseptejä

Täytetyt tomaatit

Täytetyt tomaatit

Uutuuksia pukkaa, sillä peuran lisäksi ensimmäistä kertaa elämässäni tein täytettyjä tomaatteja. Paista jauheliha ja mausta se suolalla ja pippurilla
Kyllä peura on ihan parasta!

Kyllä peura on ihan parasta!

Peuran lihaa. naudan paistijauhelihalla. JAUHELIHAPIHVIT PEURASTA JA PAPRIKA-SIPULIPAISTOS. (naudan jauhelihaa)
Kvinoapohjainen peurapiirakka

Kvinoapohjainen peurapiirakka

peuranjauhelihaa. Alkuperäiseen reseptiin käytin peuran. jauhelihaa. peuranjauhelihaa. Voit toki käyttää mitä tahansa jauhelihaa haluat
Pastakastike nyhtökaurasta

Pastakastike nyhtökaurasta

Etenkin kyyhkyn ja peuranjauheliha on oikein hyvää, en kaipaa niille(kään) korvikkeita. Lapsista on ihan ok, että meillä syödään kasvisaterioita, mutta kumpikin sanoivat haluavansa oikeita kasviksia eikä näitä "prosessoituja jauhelihan korvaajia"

Fondue

200 g poron tai peuran ulkofileetä. Kiehauta viini ja suurusta sitä kevyesti ohratärkkelyksellä. Sekoita jauhot ensin kylmään veteen ja kaada sitten kiehuvaan viiniin

Peurankyljykset ja korvasienimuhennos

1 peuran kyljysrivi. 1. Riistakastike. Puhdista kyljysrivi huolellisesti. Käytä kaikki poistamasi aines. Ruskista paistokasarissa luita, kalvoja ja lihanrippeitä kunnolla

Peurapata

600 g peuran (tai poron) paistia. Leikkaa liha kuutioiksi ja sipuli, porkkana ja valkosipuli eri muotoisiksi paloiksi
Pasta al studente eli legendaarinen jauheliha-makaronimössö

Pasta al studente eli legendaarinen jauheliha-makaronimössö

Käytin puolisen kiloa appiukolta saatua peuranjauhelihaa. Muistelen, että joku tämän hetken kuumista kokeista, siis joku niistä karvapäämiehistä, tunnusti lehtihaastattelussa syövänsä kotona usein jauheliha-makaronimössöä
Peura bolognese

Peura bolognese

Lihaksi valikoitui pakastimesta peuranjauhelihaa. Ruskista vielä jauheliha samassa paistinpannussa ja lisää sekin pataan
Riistabratwurst

Riistabratwurst

Pääraaka-aineen virkaa piti peuranjauheliha, lisänä käytettiin porsaan silavaa, kylkeä, maksaa, chiliä, valkosipulia, madeiraa, tummaa olutta, yrttejä yms
Ragù alla Bolognese peurasta

Ragù alla Bolognese peurasta

Otin pakastimesta peuranjauhelihaa sulamaan tarkoituksenani tehdä lihapullia, mutta innostuinkin keittelemään ragù alla Bolognesea, eli erityisen pitkään haudutettua jauhelihakastiketta