Omenasiiderissä pitkään haudutettua peuranlihaa, sipulia ja nauriita, mehevä ruoka joka perinteisesti sopii paremmin syksyyn, vaikka kyllä se näin kylmänä ja sateisena kevätpäivänäkin lämmittää
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero lihan pintaan mausteet. Nosta liha ritilälle uunipannun päälle. Tiputtele hieman öljyä lihan päälle ja kaada lihaliemi uunipannuun
Annokselle tuli hintaa joitakin senttejä, sillä saimme appiukolta jauhettua peuranlihaa. Etenkin syksyllä olen tosi onnellinen siitä, että pidän ruoanlaitosta
1kg Peuranlihaa, mukana oli tod näk. 1kg Peuranlihaa, mukana oli tod näk. Porukoiden pakastimesta noukittua peuraa, tai todennäköisesti peuraa, lihan alkuperästä ei ihan tarkkaa varmuutta
1kg peuranlihaa. Olemme ystäväporukkani kanssa tunteneet toisemme yläaste-lukio-ajoista, ja vaikka elämä onkin kuljettanut meitä eri kaupunkeihin, maihin ja ammatteihin, olemme pystyneet pitämään jengimme kasassa jo yli kymmenen vuotta