Yksi mun all-time-favourite thai-ruoka on ehdottomasti Phad-Thai. Mä rakastan thai-ruokaa. Olinkin ihan super iloinen, kun mun Advanced Nutrition -kurssilla, jota siis parhaillaan suoritan, annettiin resepti tähän terveellisempään phad-thaihin, missä nuudelit/riisi on korvattu kukkakaalilla
Normaalisti isoissa wokkipannuissa annoksittain paistettuna phadthaita. Tällä kertaa inspiraation vallassa keittiössä syntyi maailmaan thaimaalaista "katuruokaa"
Acai-jauhe odottaa kaapissa ”Acai Bowlien” valmistajaa, ja iltaruuissakin olen tsempannut ja testaillut hieman erilaisia mausteita sekä raaka-aineita- esimerkiksi eilinen PhadThai oli menestys- lastenkin mielestä
The PhadThai with stir-fried rice noodles was really tasty and hearty, but we also liked the flavors in the spring rolls with tofu and vegetables and the coconut-crusted tiger prawns
Lounastamme Muang Thaissa, jossa syön muun muassa phadthai -nuudeleita vihanneksilla, riisinuudeleita, riisiä ja nautaa chili-kastikkeessa, tofua, salaattia, tomaatteja, lohinigireitä ja kasvismakeja