Jos pihvinkin paistaisi voissa tai öljyssä, yhdistelmä närästäisi. Rasvainen, pitkään muhinut liha ja makeansuolainen, hiukan tulinen kastike olivat tarpeeksi vahvoja tälle viinille
Vasikan picanhan leikkaaminen lienee naudan picanhan leikkaamista helpomaa (eikä mieli sodi niin leikkuusuuntaa vastaan), sillä paistista leikatuista siivuista tulee aika lailla pihvin mittaisia, eikä meidän tarvinnut leikata paistista “häntää” erikseen, kuten linkin kuvassa
Kastike. rkl chilikastiketta. Kastike. Sekoita kastike ja valuta. rkl chilikastiketta. Jälleen. on se aika vuodesta kun laulut laitetaan paremmuusjärjestykseen
Maapähkinäkastike. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet sekaisin. 2tl kalakastiketta. Kanasatay on yksi thairuokasuosikkini ja se on Thaimassa todella
Kastikkeeksi valmistetaan ranskalainen vinaigrette (viinietikka-öljy-kastike). kastike/marinadi. Kastiketta varten sekoita yhteen viinietikka, oliiviöljy, persilja, ruohosipuli, suola ja pippuri