H. u. o. m. e. n. a. i. k. t. ä. r. p. v. E. l. s. h. y. ,. j. M. d. ö. ). T. x. &. -. b. g. P. K. 5. 0. 4. 2. ½. 1. 3. c. S. L. A. O. J. V. I. U. (. <. 3 l. d l. t l
Tänään sitten alkoi meidänkin lapsilla koulu janyt lähti jo 5 koululaista opintielle. )Meidän kolmasluokkalainen on innostunut leipomisestaja tällä kertaa vuorossa oli piirakka kinuskipäällisellä
Tervehdys tuulisesta, sateenkarvaisesta Raadelmasta. Olemme yrittäneet palata arkiseen aherrukseen ruhtinaallisen loman jälkeen, mutta nihkeästi on edetty
N. y. t. m. u. o. n. s. p. a. r. T. ä. e. i. k. l. d. ,. v. j. ö. b. g. J. S. P. h. -. V. (. ). 5. f. c. '. M. L. 1. 4. 0. I. R. A. E. K. B. +. 2. /. O. =. 7. C. H. ) l. d l. t l. r k. g ,
Tässä on jujuna nyt se, että ylijääneet valkuaiset käytetään itse piirakkaan. Vanhan ajan vaniljakastikkeeseen tulee keltuaisia, kermaa ja aitoa vaniljaa
Pohjaan en voi antaa tarkkoja mittoja, kun tein summamutikassa. Siihen tuli kuitenkin liotettuja ja idätettyjä speltinjyviä, jauhettuja pellavansiemeniä, mantelimaidosta jäänyttä massaa, liotettuja ja jauhettuja auringonkukansiemeniä, Italian Herbs-mausteseosta ja vähän vettä
A. l. k. u. p. e. r. ä. i. n. s. t. o. m. v. a. j. ,. ö. y. d. M. h. D. E. T. g. c. f. -. w. '. b. I. B. ). O. H. J. 3. 2. 4. 5. 0. 1. /. K. U. R. (. V. Y. L. S. P. C. ½. N. x. &. F. e l. d l