Vielä on pakko fiilistellä mennyttä viikonloppua maalaismaisemissa oman äidin hoteissa. Silloin kun vanhemmat asuvat kaukana, on lyhyestä viikonloppuvisiitistä otettava kaikki irti
Pinaattiletut eivät ole kuuluneet perinteisessä muodossaan suosikkiruokani. Pinaattiletut kikhernejauhoista ovat tällä ohjeella jämäkämpiä kuin tavalliset ja se on syy miksi niistä erityisen paljon pidän
Kehittelin kyseisen ohjeen pohjalta nämä herkulliset ja makeat pinaattiletut. Teen todella usein terveellisiä banaanilettuja, joihin tulee vain banaania ja kananmunia
Pinaattiletut, nam. 2 1/2 dl täysjyvävehnäjauhoja. 2 1/2 dl täysjyvävehnäjauhoja. Yhtenä iltana tein meille iltapalaksi vähän ruokaisamman version tavallisista pinaattiletuista
Pinaattiletut maistuvat raejuuston ja hunajan kanssa. fiPinaattiletut Kotiliesi. 1. Vispilöi kananmunien rakenne rikki ja lisää maito, soseutetut banaanit sekä pinaatti
Pinaattiletut saavat lisämakua rucolasta ja palsternakasta. Mittaa kaikki taikinan ainekset monitoimikoneen kulhoon, lisää kuorittu palsternakka palasina ja vihreät vihannekset sellaisenaan sekä sekoita tasaiseksi