E. n. m. e. i. a. u. t. l. ä. k. s. ,. r. j. o. p. V. y. v. h. T. N. w. W. d. -. P. c. A. 1. 6. 0. ö. S. b. J. f. g. L. K. R. Ä. B. M. O. 2. /. 3. 4. 5. 7. z. 8. t l. d l
N. y. t. h. e. i. k. o. r. m. s. a. p. n. ä. D. T. u. l. M. P. ö. j. ,. v. W. K. O. H. J. A. 4. 0. g. 1. Ä. Y. E. L. d. c. 5. -. 2. U. ). f. 9. %. 7. 8. 6. V
Tänään valmistamme pitsaa. Eikä mitä tahansa pitsaa, vaan naurettavan hyvää ja terveellistä pitsaa. Ei enää pitsamorkkista ja tukalaa pöhöä överien jälkeen, vaan oikeastaan aika rikollisen energinen ja hyvä olo
Viikonlopun kokeilevassa keittiössä oli tällä kertaa vuorossa kevyt pitsa. Olen jo pitemmän aikaa miettinyt vaihtoehtoa normaalin pitsapohjan tilalle, ja useampia reseptejä yhdistelemällä sainkin aikaan pitsapohjan ja itse pitsan, joka on kevyt, kuitupitoinen ja proteiinipitoinen
Lauantain pikaruoka, eli täällä syödään jälleen pitsaa. Tuossa postauksessahan näkyy tuollaisia pikkupitsoja, tai paremminkin pitsaleipäsiä, mutta samaan tyyliin syntyy ihan oikea, ohutpohjainen ja iso, pitsakin
N. y. t. o. n. v. i. a. j. f. l. s. ,. m. e. k. ä. S. h. p. r. u. T. &. -. b. g. J. H. L. d. ö. A. #. ". P. c. M. E. 3. (. ). ½. 2. 5. 1. 0. +. V. d l. t l
Pitsapohja on kyllä hankala saada juuri kohdalleen. Hetki siinä menikin, että sai aikaan juuri sopivan pitsapohjan, mutta luulempa että tällä ohjeella tulen tekemään jatkossa kaikki pitsat