Pitsapohja kuivahiiva reseptejä

Erinomaiseksi todettu pitsapohja

Erinomaiseksi todettu pitsapohja

Pitsapohja. 25 g tuorehiivaa tai kuivahiivaa. 25 g tuorehiivaa tai kuivahiivaa. (pellillinen). Tarvitset. 2 dl vettä
Tosi maukas täysjyväinen kalkkunapitsa

Tosi maukas täysjyväinen kalkkunapitsa

Täysjyväinen pitsapohja. Painele jauhotetuilla sormilla ohut pitsapohja pellille. 15 g tuorehiivaa (kuivahiivaa 6g eli ½ pussia). Levitä pitsapohjan päälle valkoinen kastike ja ripottele siihen päälle 2/3 juustoraasteesta
Tomaatti-fetapitsa (pellillinen)

Tomaatti-fetapitsa (pellillinen)

Rukiinen pitsapohja. Painele jauhotetuilla sormilla pitsapohja pellille. Levitä pitsapohjan päälle ketsuppia ja rouhi siihen päälle myllystä mustaa pippuria
Reseptivinkki: Kevytpohjainen pitsa

Reseptivinkki: Kevytpohjainen pitsa

Olen jo pitemmän aikaa miettinyt vaihtoehtoa normaalin pitsapohjan tilalle, ja useampia reseptejä yhdistelemällä sainkin aikaan pitsapohjan ja itse pitsan, joka on kevyt, kuitupitoinen ja proteiinipitoinen
Kebabrulla

Kebabrulla

Pohjaa ei erikseen tarvitse kohotella joten leivo taikinasta kaksi pyöreää "pitsapohjaa". Kaada reilusti kädenlämpöiseen veteen kuivahiiva, suola ja oliiviöljy
Maukas ja muhkea jauhelihapitsa (pellillinen)

Maukas ja muhkea jauhelihapitsa (pellillinen)

Rukiinen pitsapohja. 25 g tuorehiivaa (kuivahiivaa 1 pussi). Moikka. Tykkään yleensä ohuista pitsapohjista ja paksuista, jos ne on tehty hiivalla ja ovat kunnolla pehmoisia
PIZZA MARGARITA GOES ZA’ATAR

PIZZA MARGARITA GOES ZA’ATAR

Jos haluat terveellisemmän pitsapohjan niin kokeilepa vaikka tätä kätevää kvinoapitsapohjaa. 1/3 tuorehiivasta tai ½ pussia kuivahiivaa

Vegaanin libanonilainen härkispitsa

Pitsapohjaan. Pitsapohja. Kauli pitsapohja kahdeksi kiekoksi ja levitä täyte päälle. 1/3 tuorehiivasta tai ½ pussia kuivahiivaa
Juustoinen kasvispitsa

Juustoinen kasvispitsa

Pitsapohja. Sekoita kulhossa kuivahiiva, vehnäjauhot ja suola. Valmista ensin pitsapohja. 1/2 pss kuivahiivaa. 1/2 pss kuivahiivaa
Mutsi kokkaa: Maailman paras pizzapohjataikina

Mutsi kokkaa: Maailman paras pizzapohjataikina

Taikina, josta onnistuu tekemään täydellisen ohuen ja rapean pitsapohjan kotioloissa. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen (käyttäessäsi kuivahiivaa, muista että veden tulee olla hieman lämpöisemää kuin tuorehiivan käytössä)
Pizzaa Grillissä

Pizzaa Grillissä

Pitsapohjan ohjeena käytin suoraan Myllyn Paras Durumvehnäjauhopussin kyljestä löytyvää ohjetta. Tällä ohjeella tuli kaksi pyöreää ja ohutta pitsapohjaa
Viikuna-homejuusto-sipulipitsa

Viikuna-homejuusto-sipulipitsa

Pitsapohjaan. Kauli taikinasta kaksi pyöreää pitsapohjaa. 1/3 tuorehiivasta tai ½ pussia kuivahiivaa. Varsinkin pitsoihin ja salaatteihin sopii valtavan hyvin makean ja suolaisen yhdistelmä
Pizza..

Pizza..

Taputtele tai kauli taikina pellille leivinpaperille pyöreäksi, ohueksi pitsapohjaksi. Sekoita tomaattikastikkeen aineet keskenään ja lisää se sitten pitsapohjan päälle yhdessä täytteiden & juustoraasteen kanssa
Soijarouhepizza

Soijarouhepizza

Jos haluat pitsapohjasta rapean, taikinaa ei tarvitse kohottaa. Liota veteen kuivahiiva, suola ja kauraleseet
Perunapitsat

Perunapitsat

Valmista pitsapohja monitoimikoneen kulhossa. Levitä sienet tuorejuustokerroksen päälle pitsapohjalle. Paista perunaviipaleet ja valkosipulit öljyssä rapean kypsiksi ja levitä seos myös pitsapohjan päälle

Pitsalauantai ja paras tomaattikastike

Tällä ohjeella saa rukiisen, ohuen ja rapean pitsapohjan. 1 rkl kuivahiivaa. Sekoita kuivahiiva ja sokeri noin 42 asteiseen veteen. 1 rkl kuivahiivaa