Pizzapohja 2 pellillistä reseptejä

Paras pizzapohja

Paras pizzapohja

Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla tai 6kpl 23cm halkasijalta olevaa pienempää pizzaa. dl lämmintä vettä. 2tl kuivahiivaa. 20min lämpöisässä vedottomassa paikassa ja kauli pohjiksi. Paista uunin pohjalla alakiertoilmassa tai alalämmössä 250'c 10min. dl lämmintä vettä. 2tl kuivahiivaa. 20min lämpöisässä vedottomassa paikassa ja kauli pohjiksi
Pizzapohja

Pizzapohja

Annoksesta tulee kaksi pellillistä. Paista 250 asteessa n. 6 dl vehnäjauhoja. 3 dl vettä. 3 tl öljyä. 1 pss kuivahiivaa
Gluteeniton pizzapohja ja tomaattikastike

Gluteeniton pizzapohja ja tomaattikastike

Täs tää ny on mitä tossa viikonloppuna lupailin eli gluteeniton pizzapohja. Siinäpäs on ollut taas näitä haasteita saada semmoinen, mitä voi kaulia ja missä on sitkoa plus muistuttais oikeeta pizzapohjaa
Paras pizzapohja

Paras pizzapohja

Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla. dl lämmintä vettä. 2tl kuivahiivaa. Paista uunin pohjalla alakiertoilmassa tai alalämmössä 250'c 10min. dl lämmintä vettä. 2tl kuivahiivaa
Pizzapohja

Pizzapohja

2pellillistä pizzaa. 1-2 Valkosipulinkynttä murskattuna. 2. Paista 250 asteessa niin että pitsa saa väriä. 1-2 Valkosipuli
Kotibrunssin helppo herkku | Peltipizza

Kotibrunssin helppo herkku | Peltipizza

Tällä kertaa käytin pizzataikinassa spelttiä, joka tuo pizzapohjaan täyttävyyttä. Tästä reseptistä tulee kaksi uunipeltiä, joten voit yhtä pellillistä varten puolittaa taikinan ainesosa määrät
Gluteenittomat porkkanarieskat

Gluteenittomat porkkanarieskat

Rieskoja paistui 2,5pellillistä eli taas riittää hetkeksi leipää. 2,5 dl hirssijauhoa. 2,5 rkl psylliumia. 2,5 tl leivinjauhetta. Laita uuni lämpeämään kiertoilmalle 200 asteeseen. 2,5 dl hirssijauhoa. 2,5 rkl psylliumia. 2,5 tl leivinjauhetta
Ihana ohutpohjainen italialainen pizza

Ihana ohutpohjainen italialainen pizza

parasta ohutta pizzapohjaa ja - pizzakastiketta. Pohja 2pellillistä. 4dl vettä (lämmitä 42 asteiseksi). 2pss kuivahiivaa. 2tl oreganoa. Laita uuni 250 asteeseen ja pelti sinne. 2 valk. 2 mozzarella palloa. 2pss kuivahiivaa. 2tl oreganoa. 2 mozzarella palloa

Herkkupizzaa (VHH)

Kannattaa heti suosiolla tuplata ainesmäärät ja tehdä kaksi pellillistä. 250 g maitorahkaa. 2 kananmunaa. Paista pizzapohjaa uunissa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Täytevaihtoehto 2
Juhlapizza: superkastike, parmankinkkua ja mozzarellaa

Juhlapizza: superkastike, parmankinkkua ja mozzarellaa

2015 by Merja 2 kommenttia. 2pellillistäpizzapohjaa. 20-25 g tuorehiivaa. 2 rkl oliiviöljyä. 2 rkl raastettua parmesaania. 2 pakettia hyvää bufalamozzarella. 20-25 g tuorehiivaa. 2 pakettia hyvää bufalamozzarella
Cowabunga! It’s pizzatime!

Cowabunga! It’s pizzatime!

Pizzapohja. Taikina tuottaa pellillisen paksupohjaista pizzaa tai kaksi pellillistä ohutpohjaista. 1 pss kuivahiivaa (tai 25 g tuorehiivaa). 2 dl vettä. Kaulitse, täytä ja paista 225 asteisessa uunissa noin 20 min. 25 g tuorehiivaa. 2 dl vettä. 225 asteisessa uunissa noin. 20 min
Pidä kiinni, päästä irti | Punajuuripestopizza

Pidä kiinni, päästä irti | Punajuuripestopizza

Pizzapohja. 2pellillistä. 2 dl manteleita. 2 valkosipulinkynttä. 2. Paahda punajuuria 200 asteessa noin tunnin verran tai kunnes ne ovat pehmenneet. 2,5 dl lämmintä vettä. 2 tl hunajaa. 2 rkl oliiviöljyä. 2 dl täysjyvävehnäjauhoja. 2. 2 dl punajuuripestoa. 200 g Pirkka vuohenmaitojuustoa. 2. Paista pizzoja 250 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet kauniisti väriä. 2 dl manteleita. 2 valkosipulinkynttä suolaa maun mukaan. 2,5 dl lämmintä vettä. 2 tl hunajaa. 2 rkl oliiviöljyä. 2 dl täysjyvävehnäjauhoja. 2 dl punajuuripestoa. 200 g Pirkka vuohenmaitojuustoa
PIZZASUNDAY

PIZZASUNDAY

Kaulitse taikina uunipellille ja anna kohota tai anna taikinan ensin kohota ja muotoile pizzapohja vasta sitten
Pizzaa tuoreksista

Pizzaa tuoreksista

Pizzapohja on blogistani löytyvällä ohjeella. Paras pizzapohja. Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla tai 6kpl 23cm halkasijalta olevaa pienempää pizzaa. dl lämmintä vettä (+42'c)2tl kuivahiivaa 1tl suolaa5rkl öljyän. 20min lämpöisässä vedottomassa paikassa ja kauli pohjiksi. Paista uunin pohjalla alakiertoilmassa tai alalämmössä 250'c 10min tai loistavalla Mypizza-uunilla. Spakettia lihapullilla ja kermainen tomaattisoossi dl lämmintä vettä. 2tl kuivahiivaa. 20min l