Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla tai 6kpl 23cm halkasijalta olevaa pienempää pizzaa. 2½ dl lämmintä vettä. 2tl kuivahiivaa. 20min lämpöisässä vedottomassa paikassa ja kauli pohjiksi. Paista uunin pohjalla alakiertoilmassa tai alalämmössä 250'c 10min. 2½ dl lämmintä vettä. 2tl kuivahiivaa. 20min lämpöisässä vedottomassa paikassa ja kauli pohjiksi
Täs tää ny on mitä tossa viikonloppuna lupailin eli gluteeniton pizzapohja. Siinäpäs on ollut taas näitä haasteita saada semmoinen, mitä voi kaulia ja missä on sitkoa plus muistuttais oikeeta pizzapohjaa
Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla. 2½ dl lämmintä vettä. 2tl kuivahiivaa. Paista uunin pohjalla alakiertoilmassa tai alalämmössä 250'c 10min. 2½ dl lämmintä vettä. 2tl kuivahiivaa
Kaikille ainakin vhh-ruokavaliota noudattaville on vyötärönmetsästäjän pizzapohja tuttu. Tommin pizzapohjassa on ainoastaan kananmunaa eli saavutetaan vielä vähähiilihytdraattisempi versio
Tällä kertaa käytin pizzataikinassa spelttiä, joka tuo pizzapohjaan täyttävyyttä. Tästä reseptistä tulee kaksi uunipeltiä, joten voit yhtä pellillistä varten puolittaa taikinan ainesosa määrät
Kannattaa heti suosiolla tuplata ainesmäärät ja tehdä kaksi pellillistä. 250 g maitorahkaa. 2 kananmunaa. Paista pizzapohjaa uunissa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Täytevaihtoehto 2
Pizzapohja. Taikina tuottaa pellillisen paksupohjaista pizzaa tai kaksi pellillistä ohutpohjaista. 1 pss kuivahiivaa (tai 25 g tuorehiivaa). 2 dl vettä. Kaulitse, täytä ja paista 225 asteisessa uunissa noin 20 min. 25 g tuorehiivaa. 2 dl vettä. 225 asteisessa uunissa noin. 20 min
Pizzapohja. 2pellillistä. 2 dl manteleita. 2 valkosipulinkynttä. 2. Paahda punajuuria 200 asteessa noin tunnin verran tai kunnes ne ovat pehmenneet. 2,5 dl lämmintä vettä. 2 tl hunajaa. 2 rkl oliiviöljyä. 2 dl täysjyvävehnäjauhoja. 2. 2 dl punajuuripestoa. 200 g Pirkka vuohenmaitojuustoa. 2. Paista pizzoja 250 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet kauniisti väriä. 2 dl manteleita. 2 valkosipulinkynttä suolaa maun mukaan. 2,5 dl lämmintä vettä. 2 tl hunajaa. 2 rkl oliiviöljyä. 2 dl täysjyvävehnäjauhoja. 2 dl punajuuripestoa. 200 g Pirkka vuohenmaitojuustoa
Pizzapohja on blogistani löytyvällä ohjeella. Paras pizzapohja. Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla tai 6kpl 23cm halkasijalta olevaa pienempää pizzaa. 2½ dl lämmintä vettä (+42'c)2tl kuivahiivaa 1tl suolaa5rkl öljyän. 20min lämpöisässä vedottomassa paikassa ja kauli pohjiksi. Paista uunin pohjalla alakiertoilmassa tai alalämmössä 250'c 10min tai loistavalla Mypizza-uunilla. Spakettia lihapullilla ja kermainen tomaattisoossi 2½ dl lämmintä vettä. 2tl kuivahiivaa. 20min l