Mutta koska käytin tällä kertaa hieman isompaa vuokaa, niin leipomukset eivät jääneetkään vain yhteen kakkuun vaan yhteen kakkuun ja muutamaan leivokseen
Kaada taikina vuokaan. Se kantaa nimeä Italialainen porkkanakakku, italiaksi Torta di carote. Voitele tasapohjainen kakkuvuoka (halkaisija 24 cm)Voitelevuoka, minulla oli teflonvuoka, joten jauhotusta ei tarvittu
Kaada taikina vuokaan. Makeita leivoksia, kakkuja ja leivonnaisia on mukava ihan huvin vuoksi leipoa ja valmistaa, tälläkin kertaa syntyi ihan tuossa tuokiossa porkkanakakku
Oli ihan pakko tehdä ihanan kostea ja mehevä porkkanakakku. Porkkanakakku. Voitele ja jauhota kaksi 20 cm halkaisijaltaan olevaa vuokaa. Jaa kahteen vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia tai niin kauan, että kakku on kypsä. 250 g maustamatonta tuorejuustoa
125 g maustamatonta tuorejuustoa. 125 g maitorahkaa. Vuoraa 24 cm*28cmvuoka kauttaaltaan leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa uunin. keskitasolla noin 20-25 minuuttia tai kunnes kakku on keskeltäkin kypsää. 125 g maustamatonta tuorejuustoa. 125 g maitorahkaa
n korkeareunaiseen irtopohjavuokaan + n. Klassinen porkkanakakku tuorejuustokuorrutuksella saa vappuisen ilmeen, kun se koristellaan samasta taikinasta leivotuilla minikokoisilla porkkanakakkudonitseilla