Jääpaistin valmistus vie vuorokauden verran aikaa, mutta kuinka helppoa onkaan heittää suoraan pakkasesta liha uuniin ilman päivän-parin sulatusta jääkaapissa
Gastrodontin perheen pöydässä on luvassa kermaisaa poronkäristystä ja puikulaperunamuussia. lähinnä näkkileipää, jota ei valmistuskapasiteetin vähäisyyden vuoksi saatu toimitettua rintamalle riittäviä määriä
Valmistus. . Vaimoni on ollut Donna Leonin kirjojen suuri ystävä jo vuosia. Itse kiinnostuin kirjoihin lähinnä niiden Venetsiaa ja italialaista keittiötä kuvaavien aiheiden kautta
Poron, hirven, naudan tai sian paistia, lapaa tai selkää pidetään suolassa pari vuorokautta. “Savustaminen muistuttaa valmistustapana hyvin paljon palvaamista ja ne tapahtuivatkin samassa paikassa”