Poronkäristys ja kuinka se tehdään oikein Kyljen luut voi laittaa pataan hautumaan, jolloin saadaan kaikki maku talteen. Poron paisti kannattaa siis mieluummin valmistaa ihan vain paistina esimerkiksi uunissaKeittotaiteilua
Hirven sisäfileetä ja liemen keittelyä Toisaalta, jos ylikypsentää mitä tahansa riistaa, maistuu se ehkä hiukan maksalle, erityisesti poron lihan kohdalla AITOA ARKIRUOKAA
POROKEITTO Ota luut uunista ja nakkaa kattilaan. Voit paistaa annosten päälle pekonia haluamallasi tavalla (pienempinä lastuina, isoina siivuina, ruusukkeina, kuutioina, pannulla, uunissaPuolialaston kokki
Revittyä poroa rieskojen kera Sovelsin luotto-ohjettani poron uunilihasta, mutta nyt en käyttänyt luisia patapaloja vaan lapapaistin Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Riistaliemi lihapalat ja luut sekä kuoritut kuutioidut kasvikset pellille ja. lihat, luut ja kasvikset isoon kattilaan, lisää vesi sekä mausteet ja Omenaminttu
Sipulinen lihapata - Yksinkertaisen herkullista Käytin tässä ruoassa poron potkakiekkoja, mutta mikä tahansa. Luut antavat ruokaan makua ja sitkeähköstäkin lihasta tulee Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Räbä Aiemmin poroa palvatessa havaitsimme kypsemmäksi vedetyn poron olevan maultaan sekä koostumukseltaan maksamaisen Smetana.fi
Soosi spanski resepti Laita poronluut uunivuokaan ja roiski hieman oliiviöljyä päälle. luuydin on hyvin pehmeä ja luut ovat ruskistuneet Ruokaa rakkaudella
Soosi spanski resepti Laita poronluut uunivuokaan ja roiski hieman oliiviöljyä päälle. luuydin on hyvin pehmeä ja luut ovat ruskistuneet Dieetti ruokaa