Poron paahtopaistin reseptejä

Poron sisä- ja paahtopaisti

Poronpaistista tulee erittäin maistuvaa, kun paisti paistetaan matalassa uuninlämmössä. Poron sisä- ja paahtopaisti painaa 300-600 g, joten sen saa helposti ylikypsäksi ja kuivaksi mikäli käyttää liian kuumaa uunia. 150 g /1 rasia poron kylmäsavurouhetta
Paahdettu riistapaisti

Paahdettu riistapaisti

hirven, kauriin, peuran tai poron sisäpaisti. Matala paistolämpötila varmistaa lihasnesteiden säilymisen paistissa
Yrttirisottoa ja parsaa

Yrttirisottoa ja parsaa

Tarjoilin risoton vihreän parsan ja poronpaahtopaistin kera. Risotto sopii mainiosti esimerkiksi paahtopaistin tai paistetun kalan lisukkeeksi, mutta toki sen voi syödä myös sellaisenaan

Pruuvi: Löydä USA

Viini -lehti on pitänyt tästä neljän tähden (=harmoninen, laadultaan erinomainen) edestä ja suosittelee reseptiä poron paahtopaistista

Poron paahtopaisti

2poron paahtopaistia. 1. Ruskista paistit kuumassa pannussa rasvassa. Lisää joukkoon sipulilohkot ja valkosipulinkynnet