Poron sisäpaisti reseptejä

Poron sisäpaistia

Poron sisäpaistia

Tapanina pöytään nousi poronsisäpaisti. Putsaa sisäpaisti kalvoista tarvittaessa. Poronsisäpaisti oli vasasta (josta lisää tässä), joten mureus oli jälleen kerran jotain aivan muuta kuin kaiken maailman atrioiden takuumureissa naudanpaisteissa
Poronpaisti

Poronpaisti

n poronsisäpaisti. Poronpaisti on upeaa juhlaruokaa. Valmista poronpaistin kastikkeeksi mustikkaportviinikastiketta

Suomalainen joulupöytä

Poronsisäpaisti ja puolukkahilloa. Poronmaksapatee. Ruskista poronpaisti paistinpannulla ja mausta suolalla
Paahdettu riistapaisti

Paahdettu riistapaisti

hirven, kauriin, peuran tai poronsisäpaisti. Sisäpaisti painaa suhteessa eläimen kokoon 0,5–1,5 kiloa
Graniittilinnan poroviikot, Helsinki

Graniittilinnan poroviikot, Helsinki

Tässä puuhiiligrillissä valmistuu poron ulko- ja sisäfilee sekä sisäpaisti. Lapsuudessani söin usein poronkäristystä tai porokeittoa, mutta tämän kaltaiset herkut olivat miltein tuntemattomia
Poronkäristys-se aito ja oikea

Poronkäristys-se aito ja oikea

Poronsisäpaistia. sisäpaistia. edellä ja poronliha. Poronkäristykseen käytetään potkalihaa tai sisäpaistia
Sesongin parasta juuri nyt | Poropata

Sesongin parasta juuri nyt | Poropata

Tässä pataruoka tulee valmiiksi noin puolessa tunnissa, koska poronsisäpaisti on todella pehmoista. Vasta myöhemmin kokin työurani aikana pääsin kunnolla kosketuksiin tuoreen poronlihan kanssa
Poron sisäpaistia kahdella kastikkeella

Poron sisäpaistia kahdella kastikkeella

poronsisäpaistin. Tilasin poron Deliporolta, ja mukana tuli pari ohjekirjasta. Sisäpaisti oli sinänsä helppo juttu, että sen valmistamisessa ei ollut syytä suurempaan kikkailuun
Poro on parasta

Poro on parasta

Toki pakastimessa oleva poron vasa luo mahdollisuuksia uuden kokeilemiseen. Edellinen pororuoka oli menestys, raaka-aineena takuumurea sisäpaisti
Jouluista poroa

Jouluista poroa

Sisäpaistikin tulkittaneen helpoksi, ja onneksi tuoreessa Maku-lehdessä oli savustetun poronsisäpaistin ohje

Grillattu poron sisäpaisti ja glaseeratut mustajuuret Murun tapaan

Grillattu poronsisäpaisti ja glaseeratut mustajuuret Murun tapaan. Grillattu poronsisäpaisti . 700g painoisen poronsisäpaistin. uunissakin poronsisäpaisti ruskistamisen jälkeen on hyvä valmistaa reilusti alle +200 C asteen, mielellään +160- 170 C asteen tuntumassa. 600-700 g sisäpaistia. Ota poronpaisti pakastimesta hyvissä ajoin jääkaappiin sulamaan, vähintään 1-2 vuorokautta ennen