1,2 kg poronfileetä. Sulata pannulla nokare voita ja paista filee kauttaaltaan ruskeaksi. Kypsennysajaksi riittää noin 2 minuuttia, jolloin liha jää keskeltä punertavaksi
4 poron sisäfileetä. 150 g savustettua poronpaistia. Paahda sokeri, porkkanat ja sipulit. Lisää punaviini, kuusenkerkkäsiirappi ja demi-glase kastikepohja
Poronpaistista tulee erittäin maistuvaa, kun paisti paistetaan matalassa uuninlämmössä. Poron sisä- ja paahtopaisti painaa 300-600 g, joten sen saa helposti ylikypsäksi ja kuivaksi mikäli käyttää liian kuumaa uunia. 150 g /1 rasia poron kylmäsavurouhetta
K. u. n. t. o. i. s. a. v. d. e. k. j. l. m. p. r. -. ,. ä. b. g. N. h. (. ). y. O. E. P. V. L. X. S. T. f. 3. 5. x. H. 2. 4. w. M. 1. ö. A. 0. k g. d l
Tapanina pöytään nousi poron sisäpaisti. Poron sisäpaisti oli vasasta (josta lisää tässä), joten mureus oli jälleen kerran jotain aivan muuta kuin kaiken maailman atrioiden takuumureissa naudanpaisteissa
500-600 g poron ulkofileetä. 1. Paista fi lee pannulla rasvassa kauttaaltaan, työnnä siihen lämpömittari ja paista 150 asteessa, kunnes sisälämpötila on noin 65 astetta
Onhan se nyt poron kylymä ilman karvoja. Poron päällä on ilmalämpöpumppu joka löyhyttää höyheniä. uukki. Ei muuta kun höyhenlei kaulaan ja jopa lämmittää
V. ä. l. i. o. n. a. v. h. u. s. k. e. r. t. m. d. j. p. J. -. ö. ,. y. (. ). ". H. N. P. E. O. M. f. L. g. b. K. I. R. D. 1. 0. 3. 7. 8. S. U. A. d l. t l
V. i. k. o. n. l. p. u. a. t. e. s. r. j. ä. M. h. ,. v. L. ö. m. f. -. S. y. d. U. K. O. T. (. 1. 4. ). 3. /. 2. 0. g. P. 7. 5. A. H. Q. c. €. Y. C. z. E. 9. ´. I. Ä. k p. d l. r k
Poron sisäfileen ympärille rakennettu pääruoka sai lisäkkeekseen aavistuksen makeita ja kermaisia makuja palsternakkapyreestä, maa-artisokkasipseistä ja punajuurihillokkeesta, johon hain hapokkuutta mustaherukoilla