Olkoon sitten kulunut sanonta, mutta poro se vaan on parasta. Reilusti mediumiksi jätetyn supermurean paistin kaveriksi kokkasimme herkullista sieni-seesamisalaattia, jonka resepti napattiin talteen jo viime vuoden puolella Suomi juhlii -teemaisesta K-Ruoka-lehdestä
Valmista poronpaistin kastikkeeksi mustikkaportviinikastiketta. Poronpaisti on upeaa juhlaruokaa. 1. Nosta paisti huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä
Sunnuntain isänpäivän kunniaksi kaupoissa on nyt tarjoushintaan hyvää sisäpaistia. Tässäpä vinkki. hanki paisti tänään, pakasta se ja kypsennä viikonlopuksi routapaistia
Leikkaa paistin kalvot kevyin viilloin poikki ja suolaa lihojen pinnat. Anna maustua huoneenlämmössä pari tuntia ja grillaa muutamia kertoja käännellen kunnes lihan sisälämpö on noin 55 astetta