Nyt ostettiin pala porsaanetuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
Tällä ohjeella tehty porsaanetuselkä maistuu varmasti myös salaatinlehteen kääräistynä. Vaikka tiskissä oli myös nätti rivi siansorkkia niin päädyin tutumpaan etuselkään
Possun etuselkä on ollut ainakin viimeisen kuukauden ajan lähicittarissa törkeän halpaa (2,90 €/kg), joten ostin sitä tietenkin yhden köntin nyt syötäväksi ja toisen pakastimeen. 1-1,4 kg porsaanetuselkää, lapaa, uunilihaa tai niskaa eli kassleria (luullisesta lihasta plussaa
500 g porsaan kassleria. Keitä kassleria keitinliemessä miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia. Paista haudutettuun lihaan uudelleen pannulla ruskistettu pinta
Kuutioi etuselkä reiluiksi paloiksi ja siivuta kylkisiivut. Ruskista seuraavaksi naudan etuselkäkuutiot kuumalla valurautapannulla ja mielellään voi-öljyseoksessa
Itse otin possua grillistä, missä grillattua porsaan plumaa (etuselkää) ja olutmakkaraa, bbq-kastiketta, paistettuja kauden kasviksia, chipotle-majoneesia ja maalaisranskalaisia
Paistit, tuore kinkku tai file, jopa etuselkä, jos jaksaa sitten haudutella kunnolla. 350 g porsaan tuoreita kinkkusuikaleita (tai ulkofilesuikaleita). 350 g porsaan tuoreita kinkkusuikaleita (tai ulkofilesuikaleita)