Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. Poista sisäfilestä kalvot ja laita liha marinoitumaan noin puoleksi tunniksi
porsaanulkofilepihvejä. Mausta fileet kevyesti mustapippurilla ja suolalla molemmin puolin. Painele reilusti fileitä sormin, jotta mausteet menevät kunnolla lihan syihin
Porsaanulkofile uunissa paistettuna. Kastikkeessa on siis siivilöityä lihan/juuresten paistolientä jatkettuna tilkalla ruokakermaa ja suurusteeksi laitoin ihan vähän ruskeaa maizenaa
Broileri on kevyempää ja terveellisempää kuin esimerkiksi porsaan liha. Fileiden lisäksi valikoimasta löytyy myös kokonaisen broilerin lisäksi erilaisia paloja luineen ja nahkoineen
Hupsista,nyt en yhtään muista milloin tätä porsaanfilettä syötiin. Ruskistin fileen ja loppupaistoin uunissa,käärin folioon ja annoin vetäytyä hetken ennen tarjoilua,oli kyllä tosi onnistunut
Rakkaan ystäväni kanssa eilen päivällä juttelin ruoka-asioista ja sanoin että minulla olisi siellä porsaanulkofile jääkaapissa, hän ehdotti että täytä se jollain
Palan porsaan kasleria / ulkofilettä / paistia / jotakin lihaa. Possua siis yleisesti suositellaan marinoitavan kastikkeessa yön yli tai ainakin muutamia tunteja, mutta minun ruuanlaitossa se ei ole niin justiinsa ja oikein hyvää oli näinkin