Porsaan kassler uunissa lämpö reseptejä

Possua parhaimmillaan: Porchetta!

Possua parhaimmillaan: Porchetta!

Kun lihamies haluaa Italialaista ruokaa, kun lihamies haluaa kääretorttua, niin lihamies vääntää armotta luuttomasta porsaankyljestä porchetan
Campfire beans ja/tai papukeitto

Campfire beans ja/tai papukeitto

Tähän käy myös kassler tai se porsaankyljys myös, tietenkin. Saat hieman jatkamalla maukkaan papukeiton, missä on se pakollinen pekoni sekä mukana edellisen päivän grillauksista porsaan prisketit
Bataattiburgerit nyhtöpossulla

Bataattiburgerit nyhtöpossulla

Ota kasslerhuoneenlämpöön. Laita kassler uunivuokaan. Eilen meillä muhi uunissa pitkästä aikaa pulled pork eli kotoisammin nyhtöpossu
Savuinen pulled pork

Savuinen pulled pork

Sateinen helatorstai oli loistava tilaisuus kokeilla lihatiskiin ilmestynyttä kevyesti savustettua possun kassleria
Revittyä Mallaspossua

Revittyä Mallaspossua

Porsaanliha taipuu moneksi. Onnistuu hienosti myös kassler lihasta. Anna lihan jäähtyä uunissa rauhassa. Sopivasti napakan Jalopenon tai kunnollisen Habanerochilin lämpöön auttaa hienosti
Lampaan kassleria ja keltajuuria

Lampaan kassleria ja keltajuuria

Lampaan kassleri eroaa porsaankasslerista siten että se on koko niska, porsaankasslerissa ei yleensä ole luuta, toisin kuten lampaan kasslerissa
Pulled pork ja viski-cola BBQ-kastike

Pulled pork ja viski-cola BBQ-kastike

(pelkkä kassler tai lapa on ihan yhtä käypiä)Marinadi. Ensin syötiin tätä sämpylöiden välissä ja seuraavana päivänä uunissa lämmitettynä perunoiden seurana
Nyhtöpossuburgerit (pulled pork)

Nyhtöpossuburgerit (pulled pork)

n Lihakoulun lahjoittamalla lahjakortilla hankittua porsaankassleria, joka oli hyvin rasvaista. Nimittäin alkuvuodesta ystäväni paistoivat possua leivinuunissa portviinissä ja mausteissa ja siitä sain idean omaan possuuni (se portviininyhtis tarjottiin samassa padassa paistettujen juuresten ja herkullisen calvados-kermakastikkeen kanssa vähän hienompana ruokana)
Possu-juurespata

Possu-juurespata

Leikkaa kassler reiluiksi paloiksi. 900 g porsaankassleria. Laita kansi päälle ja alenna lämpö 150. Anna kypsyä vielä uunissa 10 minuuttia. Tarjoa keitetyn risottoriisin kanssa 900 g porsaankassleria
Pulled pork

Pulled pork

Meillä käytimme luutonta porsaankassleria ja maustoimme tämän alunperin amerikkalaisen lihan myös mustapippurilla ja meksikolaisilla mausteilla

Nyhtöpossupurilaiset

Itse olen päätynyt tekemään sen lavasta, jossa on mukana myös luu, mutta myös kasslerissa on riittävästi rasvaa