Siisti kassler, eli poista siitä suurimmat rasvat ja kalvot terävää veistä apuna käyttäen. digitaalisen paistomittarin (öljyn lämpötilan tarkistamiseksi)
Tähän käy myös kassler tai se porsaankyljys myös, tietenkin. Saat hieman jatkamalla maukkaan papukeiton, missä on se pakollinen pekoni sekä mukana edellisen päivän grillauksista porsaan prisketit
Porsaanliha taipuu moneksi. Onnistuu hienosti myös kassler lihasta. Anna lihan jäähtyä uunissa rauhassa. Sopivasti napakan Jalopenon tai kunnollisen Habanerochilin lämpöön auttaa hienosti
(pelkkä kassler tai lapa on ihan yhtä käypiä)Marinadi. Ensin syötiin tätä sämpylöiden välissä ja seuraavana päivänä uunissa lämmitettynä perunoiden seurana
n Lihakoulun lahjoittamalla lahjakortilla hankittua porsaankassleria, joka oli hyvin rasvaista. Nimittäin alkuvuodesta ystäväni paistoivat possua leivinuunissa portviinissä ja mausteissa ja siitä sain idean omaan possuuni (se portviininyhtis tarjottiin samassa padassa paistettujen juuresten ja herkullisen calvados-kermakastikkeen kanssa vähän hienompana ruokana)
Leikkaa kassler reiluiksi paloiksi. 900 g porsaankassleria. Laita kansi päälle ja alenna lämpö 150. Anna kypsyä vielä uunissa 10 minuuttia. Tarjoa keitetyn risottoriisin kanssa 900 g porsaankassleria