porsaan niskaa. Luulen, että vika oli siinä, että kypsensin kassleriani uunipannulla ilman kantta. Marinadi oli täysosuma, joten sen vuoksi uskallan reseptin täällä jakaa
Kasslerin sijaan käytin possun lapaa. Hallissa vain kuusi euroa kilo, ja luunpätkästä tirisee pintaan ihanasti umamia, kun ruoka kypsyy hitaasti uunissa
Laita liha reunalliseen paistovuokaan (koska nestettä irtoaa uunissa olon aikana. Marinadi. Ja loppuun vielä Pulled Porkin kanssa sopiva maukas BBQ-kastike ja coleslaw, jotka kannattaa valmistaa sillä aikaa, kun antaa lihan tekeytyä sammuneessa uunissa
Ideana on kypsyttää rasvaista, maustamatonta porsaan lapaa tai kassleriauunissa ylikypsäksi, niin että sen pystyy valmiina riipimään pelkällä haarukalla riekaleiksi
(pelkkä kassler tai lapa on ihan yhtä käypiä)Marinadi. (pelkkä kassler tai lapa on ihan yhtä käypiä). Ensin syötiin tätä sämpylöiden välissä ja seuraavana päivänä uunissa lämmitettynä perunoiden seurana