Kastanjoilla ja herkkutateilla täytetty porsaankassler (neljälle). Suomesta tuodut kuivatut tatit solmivat maukkaan liiton portugalilaisten kastanjoiden kanssa, ja yhdessä ne tekevät mehevän täytteen kassler-siivuille
Tämä lihapata on samantapaista kuin tämä paprikaporsas, mutta laitoin tähän lihaksi vain possun kassleria, paprikan lisäksi myös porkkanaa ja ihan viime tingassa hurautin sekaan vielä lähes valmiiseen lihapataan mausteliemessä olevia herkkusieniviipaleita (kuvittelin herkkusienien kyllä olleen ihan tavallisia maustamattomia liemeen säilöttyjä, mutta nämä olivat positiivinen yllätys
Possun kasslerpihveistä tulee pinnaltaan rapeita ja sisältä meheviä hiiligrillissä. Leikkaa kassler kahdeksi 250 gramman pihviksi. 500 g porsaan kasleria. Peppolin Chianti Classico 2012 oli grillikasslerille ihan kiva yhdistelmä, mutta ei aivan hintansa väärti. 500 g porsaan kasleria
700-800 g porsaankassleria. 700-800 g porsaankassleria. Piparkakkutalon akan jokin aika sitten julkaisema possuohje jäi sen verran sinnikkäästi pyörimään mielessä, että oli aivan pakko tehdä jotain possusta ja kaalista
Helppo uuniruoka sunnuntaille muodostui kasslerpihveistä ja riisistä. Ruoka oli todella hyvää ja meillä pidetään siitä, että kasslerpihvit saa hieman enemmän ruskistua uunissa joten en itse laittanut tällä kertaa laatikon päälle foliota