Valmistin tänään ensi kertaa grillattuja porsaan kylkiluita eli ribsejä. Vaikken mikään porsaanlihan fani olekaan, on tätä ehdottomasti tehtävä pian uudelleen
1,5 kg porsaan baby ribs. Babyribsit kypsyvät nopeammin kuin kylkiluurivistöt, mutta olen saanut tavan kylkiluutkin kypsymään 35-40 minuutissa. 1,5 kg porsaan baby ribs
Pilko kylkiluut muutaman luun välein noin viiden sentin leveiksiksi paloiksi. Laita kylkiluut laakeaan vuokaan, lisää marinadi ja kääntele ja taputtele mausteet kylkiluihin tasaisesti
Kylkiluut ovat mukavaa sormisyötävää. 1½ kg porsaan kylkiluita. Niitä voi tehdä monella tapaa, tämä resepti löyty River Cottage Evereday-kirjasta, ja osui silmiini punaherukkahillon vuoksi
Vastapainoksi tälle toverini meni ja osti eilen 2 kg porsaan ribsejä. Viime sunnuntaina tarvoimme muruseni kanssa takatalvisessa räntäsateessa Turun Vanhalla suurtorilla sijaitsevaan kivaan Kirjakahvilaan mielessämme mukava sunnuntaihetki brunssin merkeissä
Kyse on siis rivistä porsaan kylkiluita. Porsaan kylkiluita sinappi-olutkastikkeessa (2 annosta). 600 g - 1 kg luullista porsaankylkeä. 600 g - 1 kg luullista porsaankylkeä
Porsaankylkiluut – keitettynä ja uunissa paistettuna – job done. Porsaan ribsit valmistuu kyllä monella muullakin tapaa, mutta maku vaan on aivan erilainen
Porsaankylkiluut – keitettynä ja uunissa paistettuna – job done. Porsaan ribsit valmistuu kyllä monella muullakin tapaa, mutta maku vaan on aivan erilainen valmistustavasta riippuen