Porsaan lapa pannulla reseptejä

Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Kassler eli porsaan niska on suosittu nyhtöpossun raaka-aine useissa resepteissä, tähän reseptiinkin se upposi hienosti, mutta vaatii mielestäni enemmän kosteutta, mehevyyttä ja maustamista kuin lapa
Revittyä Mallaspossua

Revittyä Mallaspossua

Porsaanlapa ja pitkään haudutettuna on oivallinen "nyhtöpossuun" eli sen pulled porkin valmistamiseen
Porsaan lapaa ja kasviksia!

Porsaan lapaa ja kasviksia!

Punajuuret värjäävät edelleen, joten lohkoa ja paista nämä erikseen pannulla. Kääri porsaanlapa folioon ja nosta se sivuun vetäytymään
Englantilais-Espanjalaista possua

Englantilais-Espanjalaista possua

Lihaksi pataruokaan sopii parhaiten lapa. 1 kg porsaanlapaa. Kuumenna 1 rkl oliiviöljyä paistinpannulla. 1 kg porsaanlapaa
Pulled Pork - nyhtöpossu

Pulled Pork - nyhtöpossu

Tämän on "vain" possun kasslerista tai lapasta tehty ruoka. Joten, paistoin lihan pannulla kiinni ja mausteet taputtelin lihan päälle
Ruotsalainen klassikko, Säästäjän tyyliin.

Ruotsalainen klassikko, Säästäjän tyyliin.

Porsaanlapa-juuresmuusi. Peitä lapa vedellä ja lisää maustepippuri ja laakerinlehdet. Ruskista porsaanlapa valkosipulin kera pannussa,kattilassa tai vuuassa