Porsaan lihasuikaleet uunissa reseptejä

Pulled Pork

Pulled Pork

Sekoita lihasuikaleet paistoliemeen. 1,2 kg porsaan kasleria. Kypsennä 110-asteisessa uunissa 5 1/2–6 1/2 tuntia, kunnes liha on todella mureaa. 1,2 kg porsaan kasleria

Possuvartaat thaimaalaisittain

Sekoita marinadin ainekset keskenään, lisää lihasuikaleet ja anna marinoitua pari tuntia. Grillaa tai paahda vartaat uunissa ritilän päällä kullanruskeiksi
Possuburritot

Possuburritot

Ruskista lihasuikaleet pannulla tilkassa öljyä. 500 g porsaan ulkofileetä. Lisää kasvikset ja jatka paistamista 5 minuuttia ahkerasti käännellen
Kauneus on maistajan silmässä eli hiukan tylsän näköinen – mutta maukas – possu-sipulipiirakka

Kauneus on maistajan silmässä eli hiukan tylsän näköinen – mutta maukas – possu-sipulipiirakka

200 g maustamatonta porsaan suikalelihaa. Kaikenmoiset nyhjää tyhjästä -kyhäilyt ovat hauska tapa a) tuhlata aikaa, kun odottelee, että pääsisi lähtemään päivän rientoihin, b) mielekäs ja maukas keino käyttää pakastimeen, jääkaappiin ja kuivavarastoihin kerääntynyttä ”silppua” eli erinäisiä ruokien ja ruoka-aineiden tähteitä sekä c) tapa ilahduttaa nälkäistä aviomiestä työpäivän päätteeksi
Amerikkalaisvaikutteita

Amerikkalaisvaikutteita

Ideana on kypsyttää rasvaista, maustamatonta porsaan lapaa tai kassleria uunissa ylikypsäksi, niin että sen pystyy valmiina riipimään pelkällä haarukalla riekaleiksi

LIHARUUAT

=)**************************Salmiakkipossu* Porsaan sisäfilee (n. Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä kunnes lihasuikaleet ovat kypsiä

Possuvartaat ja satay-kastike

Poista porsaan ulkofileestä kalvot veitsellä. Ripottele mausteet suikaleille ja pujota lihasuikaleet varrastikkuihin