Porsaan luut uunissa reseptejä

Porsaan ribsit

Porsaan ribsit

Esikypsennetyt porsaan ribsit ovat takuuvarmasti mureita ja luut irtoavat lihasta melkein itsestään. Esikypsentämisen voi tehdä joko keittämällä tai uunissa
Karitsan ribsit

Karitsan ribsit

Karitsan ribseissä on selvästi enemmän kalvoja, sekä rasvaa kuin porsaan ribseissä. Kääntelin ja valelin lihat vielä toiseen kertaan ja totesin samalla ribsien olevan syömävalmiita (luut irtoilivat lihasta)
Aulénin hirvi-fenkolisoppa

Aulénin hirvi-fenkolisoppa

porsaan savuluita tai. Laita liha, ydinluut ja savuluut tai savukylki isoon kattilaan. Kun lihasta luut irtoavat helposti, sen voi nostaa kattilasta ja leikata paloiksi
Porsaan kylkiluut

Porsaan kylkiluut

Kylkiluut ovat mukavaa sormisyötävää. 1½ kg porsaan kylkiluita. Peitä vuoka foliolla, paista 45 min 170-asteisessa uunissa. 200 asteeseen, käännä luut ja jatka paistamista 45 minuuttia (ohjeen mukaan näin, minä pidin melkein tunnin)
Porsaan paahtopaistia ja pannukastiketta

Porsaan paahtopaistia ja pannukastiketta

Possuun liitetään epäluuloja, kuten rasva, nahka, luut…no, niissä nyt sattuu olemaan se paras maku, mutta jos haluaa parhaan balanssin makua ilman edellä mainittuja juttuja, niin kokeile sitä paistia, oikeasti
Keitetyt ribsit uunissa

Keitetyt ribsit uunissa

Porsaan kylkiluut – keitettynä ja uunissa paistettuna – job done. Porsaan ribsit valmistuu kyllä monella muullakin tapaa, mutta maku vaan on aivan erilainen
Keitetyt ribsit uunissa

Keitetyt ribsit uunissa

Porsaan kylkiluut – keitettynä ja uunissa paistettuna – job done. Porsaan ribsit valmistuu kyllä monella muullakin tapaa, mutta maku vaan on aivan erilainen valmistustavasta riippuen
"The Ultimate" Porsaan ribsit

"The Ultimate" Porsaan ribsit

Laita luut esim. Kypsennys aloitetaan uunissa. Tämän jälkeen ota luihin pinta kuumassa grillissä tai pistää luut odottamaan grillausta foliopakettiin ja jääkaappiiin
Norjalainen juleribbe

Norjalainen juleribbe

Mehevää uunissa pitkään paahdettua mausteista porsaan lihaa, hyvä vaihtoehto sille joka ei halua syödä kinkkua jouluna
Nyhtöpossu

Nyhtöpossu

Alkuperäisessä reseptissä käytetään porsaanlapaa, mutta niska eli kasleri sopii myös oikein hyvin. Poista rasvakerros sekä luut ja revi liha hienoksi silpuksi kahdella haarukalla