Porsaan luut uunissa reseptejä

Porsaan ribsit

Porsaan ribsit

Esikypsennetyt porsaan ribsit ovat takuuvarmasti mureita ja luut irtoavat lihasta melkein itsestään. Esikypsentämisen voi tehdä joko keittämällä tai uunissa
1 0
Karitsan ribsit

Karitsan ribsit

Karitsan ribseissä on selvästi enemmän kalvoja, sekä rasvaa kuin porsaan ribseissä. Kääntelin ja valelin lihat vielä toiseen kertaan ja totesin samalla ribsien olevan syömävalmiita (luut irtoilivat lihasta)
7 0
Aulénin hirvi-fenkolisoppa

Aulénin hirvi-fenkolisoppa

porsaan savuluita tai. Laita liha, ydinluut ja savuluut tai savukylki isoon kattilaan. Kun lihasta luut irtoavat helposti, sen voi nostaa kattilasta ja leikata paloiksi
0 0
Porsaan kylkiluut

Porsaan kylkiluut

Kylkiluut ovat mukavaa sormisyötävää. 1½ kg porsaan kylkiluita. Peitä vuoka foliolla, paista 45 min 170-asteisessa uunissa. 200 asteeseen, käännä luut ja jatka paistamista 45 minuuttia (ohjeen mukaan näin, minä pidin melkein tunnin)
1 0
Nyhtöpossu

Nyhtöpossu

Alkuperäisessä reseptissä käytetään porsaanlapaa, mutta niska eli kasleri sopii myös oikein hyvin. Poista rasvakerros sekä luut ja revi liha hienoksi silpuksi kahdella haarukalla
79 0