Porsaan luut uunissa reseptejä

7 Tallenna
Porsaan ulkofilee sinihomejuustokastikkeessa

Porsaan ulkofilee sinihomejuustokastikkeessa

Kypsennä uunissa noin tunti, kunnes sisälämpötila on 80 astetta. 600 g porsaan ulkofileetä. 1. Filee. Kuumenna uuni 175 asteeseen
0 Tallenna
Porsaan ribsit

Porsaan ribsit

Esikypsennetyt porsaan ribsit ovat takuuvarmasti mureita ja luut irtoavat lihasta melkein itsestään. Esikypsentämisen voi tehdä joko keittämällä tai uunissa
2 Tallenna
Siirapilla glaseerattu porsaan potka ja lihaliemikastike – Siirupiga glasuuritud seajalg ja lihaleemekaste

Siirapilla glaseerattu porsaan potka ja lihaliemikastike – Siirupiga glasuuritud seajalg ja lihaleemekaste

Kamaran palaneet kohdat ja ylimääräisen rasvan voit leikata pois ja heittää biojätteeseen niin miten potkan luutkin
1 Tallenna
Kokonaisena paistettu porsaan ulkofilee pastan ja punaviinikastikkeen kera

Kokonaisena paistettu porsaan ulkofilee pastan ja punaviinikastikkeen kera

Jatka kypsentämistä uunissa noin tunti, kunnes liha sisälämpötila on 80 astetta. 600 g porsaan ulkofileetä
5 Tallenna
Karitsan ribsit

Karitsan ribsit

Karitsan ribseissä on selvästi enemmän kalvoja, sekä rasvaa kuin porsaan ribseissä. Kääntelin ja valelin lihat vielä toiseen kertaan ja totesin samalla ribsien olevan syömävalmiita (luut irtoilivat lihasta)
0 Tallenna
Aulénin hirvi-fenkolisoppa

Aulénin hirvi-fenkolisoppa

porsaan savuluita tai. Laita liha, ydinluut ja savuluut tai savukylki isoon kattilaan. Kun lihasta luut irtoavat helposti, sen voi nostaa kattilasta ja leikata paloiksi
0 Tallenna
Jaloviinapossu, kun huudettiin! #jallupossu

Jaloviinapossu, kun huudettiin! #jallupossu

Porsaan uunilihaa n. Nosta liha leikkuulaudalle ja poista luut. Porsaan uuniliha myös ja kaikki nesteet. Pidä uunissa vielä noin 1
35 Tallenna
Karamellisoidut porsaan ribsit

Karamellisoidut porsaan ribsit

Avaa folio ja ota rimpsuluut varovasti pois paketista. Ota sitten luut hetkeksi pois ja lisää taas brikettejä
4 Tallenna
Porsaan paahtopaistia ja pannukastiketta

Porsaan paahtopaistia ja pannukastiketta

Possuun liitetään epäluuloja, kuten rasva, nahka, luut…no, niissä nyt sattuu olemaan se paras maku, mutta jos haluaa parhaan balanssin makua ilman edellä mainittuja juttuja, niin kokeile sitä paistia, oikeasti
1 Tallenna
Porsaan kylkiluut

Porsaan kylkiluut

Kylkiluut ovat mukavaa sormisyötävää. 1½ kg porsaan kylkiluita. Peitä vuoka foliolla, paista 45 min 170-asteisessa uunissa. 200 asteeseen, käännä luut ja jatka paistamista 45 minuuttia (ohjeen mukaan näin, minä pidin melkein tunnin)
3 Tallenna
Keitetyt ribsit uunissa

Keitetyt ribsit uunissa

Porsaan kylkiluut – keitettynä ja uunissa paistettuna – job done. Porsaan ribsit valmistuu kyllä monella muullakin tapaa, mutta maku vaan on aivan erilainen
1 Tallenna
Keitetyt ribsit uunissa

Keitetyt ribsit uunissa

Porsaan kylkiluut – keitettynä ja uunissa paistettuna – job done. Porsaan ribsit valmistuu kyllä monella muullakin tapaa, mutta maku vaan on aivan erilainen valmistustavasta riippuen
0 Tallenna
"The Ultimate" Porsaan ribsit

"The Ultimate" Porsaan ribsit

Laita luut esim. Kypsennys aloitetaan uunissa. Tämän jälkeen ota luihin pinta kuumassa grillissä tai pistää luut odottamaan grillausta foliopakettiin ja jääkaappiiin
79 Tallenna
Nyhtöpossu

Nyhtöpossu

Alkuperäisessä reseptissä käytetään porsaanlapaa, mutta niska eli kasleri sopii myös oikein hyvin. Poista rasvakerros sekä luut ja revi liha hienoksi silpuksi kahdella haarukalla
7 Tallenna
Rimpsut, ribsit tai kylkiluut

Rimpsut, ribsit tai kylkiluut

Kyse on siis rivistä porsaan kylkiluita. Tässä ohjeessa ribsit haudutetaan kypsäksi uunissa liemen peitossa
2 Tallenna
Norjalainen juleribbe

Norjalainen juleribbe

Mehevää uunissa pitkään paahdettua mausteista porsaan lihaa, hyvä vaihtoehto sille joka ei halua syödä kinkkua jouluna
1 Tallenna
Pulled pork goes quesadilla ja mangosalsa

Pulled pork goes quesadilla ja mangosalsa

Poista läski, kalvot ja mahdolliset luut. Itselläni oli tuo pieni määrä lihaa uunissa neljä tuntia ja lihasta tuli aavistuksen kuivaa
0 Tallenna
Ruotsalainen klassikko, Säästäjän tyyliin.

Ruotsalainen klassikko, Säästäjän tyyliin.

Porsaan lapa-juuresmuusi. Poista luut ja ylimääräinen rasva. Kun liha on uunissa, voit kuoria ja pilkkoa vihannekset