Porsaan luut uunissa reseptejä

Porsaan ribsit

Porsaan ribsit

Esikypsennetyt porsaan ribsit ovat takuuvarmasti mureita ja luut irtoavat lihasta melkein itsestään. Esikypsentämisen voi tehdä joko keittämällä tai uunissa
Karitsan ribsit

Karitsan ribsit

Karitsan ribseissä on selvästi enemmän kalvoja, sekä rasvaa kuin porsaan ribseissä. Kääntelin ja valelin lihat vielä toiseen kertaan ja totesin samalla ribsien olevan syömävalmiita (luut irtoilivat lihasta)
Oluessa haudutettua possua & juuresranskalaisia

Oluessa haudutettua possua & juuresranskalaisia

Seuraavana päivänä otin lihoista luut ja läskinsiivut pois sekä paloittelin ja tein kastikkeen. Kotiin tullessa muistin, että ai samperi, se liha on EDELLEEN siellä leivinuunissa
Aulénin hirvi-fenkolisoppa

Aulénin hirvi-fenkolisoppa

porsaan savuluita tai. Laita liha, ydinluut ja savuluut tai savukylki isoon kattilaan. Kun lihasta luut irtoavat helposti, sen voi nostaa kattilasta ja leikata paloiksi
Karamellisoidut porsaan ribsit

Karamellisoidut porsaan ribsit

Avaa folio ja ota rimpsuluut varovasti pois paketista. Ota sitten luut hetkeksi pois ja lisää taas brikettejä
Porsaan paahtopaistia ja pannukastiketta

Porsaan paahtopaistia ja pannukastiketta

Possuun liitetään epäluuloja, kuten rasva, nahka, luut…no, niissä nyt sattuu olemaan se paras maku, mutta jos haluaa parhaan balanssin makua ilman edellä mainittuja juttuja, niin kokeile sitä paistia, oikeasti
Porsaan kylkiluut

Porsaan kylkiluut

Kylkiluut ovat mukavaa sormisyötävää. 1½ kg porsaan kylkiluita. Peitä vuoka foliolla, paista 45 min 170-asteisessa uunissa. 200 asteeseen, käännä luut ja jatka paistamista 45 minuuttia (ohjeen mukaan näin, minä pidin melkein tunnin). 170-asteisessa uunissa

Keitetyt ribsit uunissa

Porsaankylkiluut – keitettynä ja uunissa paistettuna – job done. Porsaan ribsit valmistuu kyllä monella muullakin tapaa, mutta maku vaan on aivan erilainen

Keitetyt ribsit uunissa

Porsaankylkiluut – keitettynä ja uunissa paistettuna – job done. Porsaan ribsit valmistuu kyllä monella muullakin tapaa, mutta maku vaan on aivan erilainen valmistustavasta riippuen
"The Ultimate" Porsaan ribsit

"The Ultimate" Porsaan ribsit

Laita luut esim. Kypsennys aloitetaan uunissa. Tämän jälkeen ota luihin pinta kuumassa grillissä tai pistää luut odottamaan grillausta foliopakettiin ja jääkaappiiin
Nyhtöpossu

Nyhtöpossu

Alkuperäisessä reseptissä käytetään porsaanlapaa, mutta niska eli kasleri sopii myös oikein hyvin. Poista rasvakerros sekä luut ja revi liha hienoksi silpuksi kahdella haarukalla
Rimpsut, ribsit tai kylkiluut

Rimpsut, ribsit tai kylkiluut

Kyse on siis rivistä porsaan kylkiluita. Tässä ohjeessa ribsit haudutetaan kypsäksi uunissa liemen peitossa
Norjalainen juleribbe

Norjalainen juleribbe

Mehevää uunissa pitkään paahdettua mausteista porsaan lihaa, hyvä vaihtoehto sille joka ei halua syödä kinkkua jouluna