Maku on se joka tässä tapauksessa nostetaan esille sekä hyvä, rasvainen porsaanliha. Jos vuorokauden marinointia ei lasketa, niin tämä on todellista fast foodia
Ribsit eli porsaan kylkipalat. Mitä vähärasvaisempaa liha on, sitä tärkeämpää on marinointi. Grillaus on taitolaji, jossa kehittyy vain harjoittelemalla ja rohkeasti kokeilemalla
Kevyt marinointi rosrmariinilla ja valkosipulilla maustaa porsaan sisäfileen. Muutaman tunnin marinointi etukäteen tekee vain hyvää, ja kun pääsee retkikohteeseen, maukkaat lihapalat ovat valmiita tuossa tuokiossa
Pääruoaksi saimme porsaan kassleria korvasieniohraton kera. Raakakypsytys ja marinointi oli hyvä idea, sillä yleensähän raparperi tarjoillaan läpikypsänä
Saslik lihana käytetään perinteisesti porsaan kassleria tai lammasta. Marinointiin. Nämä vartaat tein aivan loistavasta Pajuniemen Luomu porsaan kasslerista
Alkuperäisohje oli nimetty Todella hitaiksi ribseiksi mutta mielestäni yön yli marinointi sekä parin tunnin keittely ovat loppupeleissä melko tavanomainen ajankulutus, kun puhutaan liharuoasta
Tarvitsin nopean ohjeen, jossa marinointiin ei menisi aikaa. Porsaan sisäfilettä saa kuitenkin kaupasta kuin kaupasta ja sellaiseen oli helppo päätyä, kun nakki-makkarahyllykään ei houkutellut
Possun sisäfileen marinointi ei ole välttämätöntä, mutta marinointi antaa sille lisää makua – minusta se on parempaa marinoituna tai muutoin melko vahvasti maustettuna
Vappupöytään valmistui porsaan ribsejä Sara la Fountainin ohjeella. Usean tunnin marinointi imeytyi hyvin kanaan ja teki siitä erityisen maukasta ja mureaa