Porsaan niska reseptejä

Yleisohje ylikypsän lihan tekoon

Yleisohje ylikypsän lihan tekoon

Porsaanniska sopii edulliseksi pääruuaksi tai revittynä esim. Niin porsaan-, lampaan-, naudan- kuin riistalihasta jne
Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Kassler eli porsaanniska on suosittu nyhtöpossun raaka-aine useissa resepteissä, tähän reseptiinkin se upposi hienosti, mutta vaatii mielestäni enemmän kosteutta, mehevyyttä ja maustamista kuin lapa
Syksy,Pataruoka, Riista

Syksy,Pataruoka, Riista

Saman voit toki tehdä ihan porsaan kasslerista tai kyljestä. Satuin samaan käsiini hvyän palasen villisian niskaa joka onkin paras osa elukasta jota olen kokkaillut

Kiinalainen possu

500 g porsaan kassleria. Keitä kassleria keitinliemessä miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia. Paista haudutettuun lihaan uudelleen pannulla ruskistettu pinta
Satay porsaanvartaat

Satay porsaanvartaat

Porsaanniska tai kansan kesken paremmin kassler nimellä tunnettu osa on mielestäni parhaita grilliin sopivia lihoja, toki rasvakammoisille se ei ole välttämättä paras vaihtoehto
Pulled pork lähi-idän tyyliin

Pulled pork lähi-idän tyyliin

Sitä ei kuitenkaan ollut, joten päädyin valmistamaan ruoan porsaanniskasta. Porsaanniska ei ollut yhtään kehno vaihtoehto tälle ruoalle - päin vastoin
Nyhtöpossu

Nyhtöpossu

Alkuperäisessä reseptissä käytetään porsaanlapaa, mutta niska eli kasleri sopii myös oikein hyvin. Jos käytät porsaan lapaa, aseta liha vuokaan niin, että rasvakerros jää ylöspäin
Gaijinin innoittamaa possun niskaa

Gaijinin innoittamaa possun niskaa

Paloittele porsaanniska isohkoiksi kuutioiksi. Inspiroiduin Gaijinin possuvartaista niin paljon, että pistin iltapuhteiksi palan possun niskaa eli kassleria pataan hautumaan aasialaishenkiseen liemeen

Karamellipossua ja currymuusia

Pulled Pork tyyliin valmistettua karamellisoitua porsaanniskaa. Uppiniskaisenporsaanniska. Porsaanniskaa / kasslerpaistia n
Lampaan kassleria ja keltajuuria

Lampaan kassleria ja keltajuuria

Lampaan kassleri eroaa porsaan kasslerista siten että se on koko niska, porsaan kasslerissa ei yleensä ole luuta, toisin kuten lampaan kasslerissa
Pulled pork - ei lisättävää!

Pulled pork - ei lisättävää!

Kun tämän täydellisen liharuuan valmistaa, porsaan-niskan taittaa aterialle, kilohintaa ei todellakaan muodostu
Simppelit Pohjolan Tortillat

Simppelit Pohjolan Tortillat

Routa porsaan kotiin ajaa ja niimpä hetken mielijohteesta aloin kehittelemään ajatusta tortilloista, pohjoisen tyylillä