V. i. e. l. ä. n. k. o. a. v. s. r. t. y. m. u. h. j. d. O. ,. p. T. ö. H. E. N. A. K. P. F. L. g. c. 2. 5. (. ). M. 0. 1. 8. -. f. S. G. R. C. J. - l. d l
Porsaanposket. Käännä välillä possun posket ja sammuta levy. Tämä hitaasti matalassa lämmössä kypsennetty Iberico porsaan poski annos nousi salaman lailla meidän perheen suosikiksi
PORSAANPOSKET BULGOGI-KASTIKKEESSA. Haudutsuliemi, mikä sopii hienosti esimerkiksi porsaanposkille, ribseille tai muille haudutusta vaativille lihoille
Porsaanposket ovat edullisia ja varsin maukkaita lihoja. Porsaanposkea ja haudutettua hapankaalia. Maku on selvästi porsaanlihan maku, mutta rasvaisuus tekee lihasta mehevän
Pitkään lempeällä lämmöllä haudutetut porsaanposket ilmentävät minua erinomaisesti. Niin kuin jokaisen vähän sitkeämmän lihapalasen ollessa kyseessä, myös porsaan poskia pitää malttaa hauduttaa pitkään
Hetken pohdinnan jälkeen mieleen juolahti porsaanposket, joten niitä piti lähteä metsästämään. Viimeinen oljenkorsi oli tietenkin Hakaniemen kauppahalli, josta posket vihdoin löytyivät
posket. ja laita possun posket siihen marinoitumaan jääkaappiin yhdeksi vuorokaudeksi. Laita marinoituneet posket marinointiliemineen paistopussiin sipuleiden kanssa ja paista uunissa
Vyötäröltä on kuitenkin lähtenyt 4 cm ja posketkin ovat vähän kaventuneet. Ilman rasvaa paistettua rasvasta puhdistettua porsaan sisäfilettä 150 g/ruokailija, paistaessa valeltu muutamalla ruokalusikallisella kevätrullien dippausnestettä
En osannut ollenkaan kuvitella minkä kokoinen porsaan pää käytännössä olisi. Hihittelin riemastuneena puolikkaille porsaan päille ehkä hiukkasen kauemmin kuin olisi soveliasta- jostain syystä pussukasta paljastui pariton pää, eli keittiööni päätyi kahden eri possun halkaistujen päiden oikeat puolikkaat