Porsaan sisäfile lämpötila reseptejä

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna
Kiinalainen grillipossu - Char Siu-

Kiinalainen grillipossu - Char Siu-

Sekoita loput ainekset yhteen ja lisää marinadi pussiin porsaan päälle. Ota porsaanfilee marinadista ja asettele ritilälle uunivuuan päälle
Italialaisittain täytetty porsaan sisäfile

Italialaisittain täytetty porsaan sisäfile

Aikaa on syytä varata vähän reilummin, sillä ensin lihat saavat huilia huoneenlämmössä tunnin ajan, sen jälkeen väkerretään fileistä täytetty porsaansisäfilerulla, paistetaan pannulla, kypsennetään uunissa ja lopuksi liha saa vielä tasaantua folion sisällä
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna
Makumatka menneisyyteen

Makumatka menneisyyteen

Pakkaseen jääneet pihvit olivat Snellmannin maustamattomia porsaanfileitä. Huomasin vasta nyt, että alkuperäisessä reseptissä lukee vain sisäfileetä
Hedelmäinen curryriisi

Hedelmäinen curryriisi

Tätä syötiin porsaansisäfileen kanssa. Odota kunnes riisi kiehuu ja alenna sen jälkeen lieden lämpötila pienimmälle teholle

Helluntain grillailut - Porsaanfilevartaat

Porsaansisäfile on rasvatonta lihaa joten älä grillaa liian pitkään. Upea 25 asteen lämpötila ja vasta toukokuun loppua mennään. ) Porsaanfilevartaat600 g porsaansisäfilettäMarinadi2 ruokalusikallista riisietikkaa2 ruokalusikallista appelsiinimehua2 ruokalusikallista dijon sinappia2 ruokalusikallista hunajaaPoista kalvot fileestä. 600 g porsaansisäfilettä

Yrtti-omenatäytetty possunfilee

Leikkaa porsaanfilee auki yhtenäiseksi, tasaiseksi levyksi aloittaen fileen reunalta. Lämpötila. Laske lämpötila 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä noin puolisen tuntia tai kunnes sisälämpötila näyttää 72–74 astetta. 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä noin puolisen tuntia tai kunnes sisälämpötila näyttää

LIHARUUAT

=)**************************Salmiakkipossu* Porsaansisäfilee (n. n lämpötilassa. Laske uunin lämpötila 15 minuutin kuluttua100 asteeseen. Kypsennä kinkkuakunnes sen sisälämpötila on 75 °C. ********************Chilikyljykset(4 annosta)4 porsaankyljystä2 sipulia2 pientä paprikaa, punainen ja keltainen1 rkl öljyä1/2 tlk (250 g) paseerattua tomaattia (Pirkka)1 dl vettä1 tl chilijauhetta1 tl timjamia1 tl suolaaNuiji kyljykset ohuiksi muovin sisällä. © Unilever Finland Oy****************************Pihvit viherpippurikastikkeella(4 annosta)4 naudan sisäfileepihviä4 rkl Flora CulinesseaKastike. © Unilever Finland Oy**********************Appelsiini-possuvokki(4 annosta)400 g porsaan ulkofileetä2 rkl öljyä2 valkosipulin kynttä1/2 tl chilijauhetta1 ps (200 g) sipulikuutioita2 (200 g) porkkanaa1 punainen paprika2 dl appelsiinitäysmehua1/2 rkl perunajauhoja+ 1/2 dl appelsiinitäysmehua1 1/2 rkl soijakastiketta1 rkl juoksevaa hunajaa1 tlk (410 g) pavunituja1 dl tuoretta persiljaa1 appelsiiniSuikaloi possu hyvin ohuiksi suikaleiksi. 400-500 g)porsaansisäfilettäMarinadi. **************************Kasslerpihvit1 rs (1 kg) marinoituja porsaan kasslerpihvejätomaattejakesäkurpitsaaValmista kasslerpihvit pakkauksen ohjeen mukaan. 2 cm) kassleria, talous/porsaankyljystäsuolaaMarinadi. Paista 225 °C lämpötilassa 12-15 minuuttia. n lämpötilassanoin 40 minuuttia. n lämpötilassanoin 60 minuuttia. Kypsennä nyyttejä grillissä taiuunissa 200 °C lämpötilassa 15 minuuttia. 4 porsaankyljystä