porsaan sisäfilettä. Valmistus. 500 gr pala porsaan sisäfilettä. On ihan pakko jakaa heti tämä eilinen kokeiluni, vaikka kuvat eivät annakaan arvoa annoksen maulle
Sen valmistaminen vie kyllä aikaa, mutta niin esimerkiksi porsaan ribsienkin valmistus, jotka aiemmin lyhyessä ajassa nousivat joka kodin ruokalistalle
Possun lihan valmistus joulukinkkua lukuunottamatta on ollut minulle useinmiten pettymys. En tiedä paistanko liikaa vai liian vähän, pannulla tai uunissa, mutta lopputulos on pääsääntöisesti mielestäni kuivaa
porsaan sisäfile. - valmistus blenderissä juuri ennen tarjoilua. Kasviksiin olin paistanut "raidat" grillipannulla ja juuri ennen tarjoilua lämmitin uunissa
Porsaan ja naudan sisäfileet leikattiin salissa (taivaallisen hyvää). Salissa tapahtuva ruuan valmistus kuten liekittäminen, paloittelu ja pienten ruoka-annosten valmistaminen asiakkaan edessä on omiaan tuottamaan niitä