Kuumenna paistinpannulla voi ja öljy. 4 kpl Porsaan Kyljyksiä. ) 4 kpl Porsaan Kyljyksiä. Ihmiset suosivat nykyään enemmän luuttomia ja pidemmälle jalostettuja raaka-aineita
Pekoni ja sienet ovat oiva yhdistelmä porsaanfilettä täyttäessä. Ruskista rulla pannulla ja kypsennä uunissa 125 asteessa, kunnes se saavuttaa 68 astetta
Kypsennä lihasuikaleet kuumalla pannulla öljyssä. 400 g porsaan suikaleita. 400 g porsaan suikaleita. Voi apua, miten laiska kirjoittaja musta on tullut
Sekoita porsaan jauheliha katkarapumurskaan ja lisää kananmuna ja kevätsipulin valkoiset osat. Heitä kaveriksi porkkanajulienne ja bok choi-suikaleet ja sekoita niin että sichuankastiketta on joka puolella
Tällä ohjeella tehty porsaan etuselkä maistuu varmasti myös salaatinlehteen kääräistynä. Laita paistinpannulle nokare voita ja kuullota suikaleet kohtalaisella lämmöllä kullanruskeiksi
600g porsaan kasleria. 600g porsaan kasleria. Mulla oli kasleria kaapissa reilu 600g. Oli sisältä kuitenkin kovin sidekudos ja rasvapitoista, niin leikkelin suikaleiksi
800 g porsaan lapaa tai niskaa. K-kauppojen pakastealtaasta löydät Pirkka kuorittuja tiikerikatkarapuja (250 g), jotka valmistuvat pakkauksen ohjeen mukaan helposti paistinpannulla tai grillissä
Suikaloi porsaanfile ja kaikki kasvikset. Ruskista liha pannulla ja siirrä suikaleet kattilaan. Paista kasviksia hetki pannulla, niiden tulee olla kypsiä mutta ei pehmeitä vaan rapeita