Porsaan suikaleliha reseptejä

Salmiakkipossu

Salmiakkipossu

ananas, karppaus, ketoosi, laihduttaminen, mango, resepti, ruokaohje, salmiakki, salmiakkikossu, salmiakkipossu, suikaleliha
Kermainen rosmariinipossu

Kermainen rosmariinipossu

400 g Porsaansuikalelihaa. Nopea ja helppo ruoka silloin kun haluat hyvää nopeasti. Aivan superhyvää, kaikki sekaisin ja nauti, kylkeen sopii uunilämmin rapea patonki
Kauneus on maistajan silmässä eli hiukan tylsän näköinen – mutta maukas – possu-sipulipiirakka

Kauneus on maistajan silmässä eli hiukan tylsän näköinen – mutta maukas – possu-sipulipiirakka

200 g maustamatonta porsaansuikalelihaa. Kaikenmoiset nyhjää tyhjästä -kyhäilyt ovat hauska tapa a) tuhlata aikaa, kun odottelee, että pääsisi lähtemään päivän rientoihin, b) mielekäs ja maukas keino käyttää pakastimeen, jääkaappiin ja kuivavarastoihin kerääntynyttä ”silppua” eli erinäisiä ruokien ja ruoka-aineiden tähteitä sekä c) tapa ilahduttaa nälkäistä aviomiestä työpäivän päätteeksi
Hapankaalikeitto olutliemessä

Hapankaalikeitto olutliemessä

porsaansuikalelihaa 400 g. Hapankaalia hauduttelin olutliemessä. Näin saat mahtavan kaalikeiton. Kaalikeitto on kaikkien suosikki
Possu-aprikoosikastike

Possu-aprikoosikastike

400 g porsaansuikalelihaa. WSOY - Hyvä kokki 400 g porsaansuikalelihaa. Omaan makuun kastike maistui hyvältä, kunnes sekaan meni aprikoosit - niitä oli kerta kaikkiaan liikaa ja kastikkeestä tuli kerta kaikkiaan liian makeaa
Porsas-ananaspata haudutuspadassa

Porsas-ananaspata haudutuspadassa

Kaupasta ei löytynyt suikalelihaa, mutta porsaan palapaistilihoja löytyi, joten tein ruoan niistä. 400 g porsaan palapaistilihaa (tai suikalelihaa)
Hiljaa pata porisee

Hiljaa pata porisee

Lisää porsaansuikaleliha ja paprika. Unkarilainen lihapata2rkl öljyä1 sipuli1 vihreä paprika600g porsaansuikalelihaa1tl suolaa1rkl paprikajauhetta2,5dl vettä1 lihaliemikuutio2rkl smetanaa2 tomaattia  Kuori ja hienonna sipuli

Liha kasvispata:

400-500 g porsaansuikalelihaa. vettä 400-500 g porsaansuikalelihaa. Ihan tämmöistä simppeliä arkiruokaa
Herkkusunnuntai

Herkkusunnuntai

Kävin nimittäin eilen piipahtamassa kyseisessä puljussa, ja mukaani lähti sillä kertaa reilu 600g porsaansuikalelihaa, 160g ylikypsää palvikylkeä sekä vajaa kilo talouskyljyksiä. 600g porsaansuikalelihaa. -M 600g porsaansuikalelihaa. 600g porsaansuikalelihaa

Lihakastike

1 rkl ruokaöljyä300-400g maustamatonta porsaansuikalelihaa1 pieni paprika1 sipuli1 iso maustekurkkukokonaisia maustepippureitasuolaaKuori ja silppua sipuli
Pigs are heavy

Pigs are heavy

Eilen kaupassa käydessä huomasin tarjouksessa olleet porsaansuikalelihat ja siitä keksin sälyttää vastuun viikonlopun ruoista miehelleni

Ranskankerma ja porsas! Norjassa

Porsaansuikalelihaa ( Vink. Paista porsaansuikaleet pannulla. Kaada porsaanlihasuikaleet uunivuokaan ja kastike päälle

Sianlihakastike

150- 200 g siankylkeä (tai valmista porsaansuikalelihaa)3 rkl vehnäjauhoja1 sipulinoin 5 dl vettä1 tl suolaaRuskista pannulla suikaleiksi leikattu siankylki

Itämainen wokki

porsaansuikalelihaa. Suikaloi kiinankaali, purjo, paprikat sekä kuoritut porkkanat ja lanttu noin 5 cm pitkiksi tikuiksi

Borssipata

Ruskista porsaan suikaleet öljyssä kuumalla pannulla. Lisää viipaloidut sipulit, kasvisliemi ja mausteet