Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. 800g porsaan sisäfileetä. Kaada lihan päälle uunivuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia, riippuen kuinka kypsäksi haluat. Paista uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia. 800g porsaan sisäfileetä
Tarvitset (4. 800g porsaanulkofileetä. Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen ja leikkaa veitsellä ulkofileen sisään "tasku" jonne täyte tulee. Laita loput 5 pekonisuikaletta lihan päälle ja paista uunissa n. 1,5 tuntia. 2 tuntiaKoko fileen hinta. 8€ (Mammuttimarkkinat helppasi hinnassa) 800g porsaanulkofileetä
Porsaan ulkofilé ja kasvishöystö. Me pidämme porsaan lihasta n. 4 hengelle. 1 kg porsaan ulkofilétä. Uunissa liha oli noin 1½ tuntia ja lämpöä oli 200 astetta. 4 hengelle. Paista 200 asteessa lihan rinnalla tai uunin alatasossa noin 45 minuuttia. 4 hengelle n. 1 kg porsaan ulkofilétä. 4 hengelle
Ota fileet huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kypsennä perunoita uunissa n. puoli senttiä vettä ja 3-4 timjamin oksaa. Itse sivelin perunoita 40min kohdalla vielä kertaalleen voisulalla missä oli hieman hienonnettuja timjamin lehtiä
PORSAANLIHAVARTAAT. Marinoin pari tuntia. 400 g lohta. 400 g vaalealihaista kalaa. 4 rkl öljyä. Laita marinoitumaan noin 4 tunniksi. 4 rkl öljyä. 500 g porsaanulkofileetä kuutioituna. Grillaa kebakot tai paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. 400 g lohta. 400 g. 4 rkl öljyä
Yrttitäytteinen porsaan kasslerpaisti. Yllättäen ruokasuunnitelmat viikonlopun osalta menivät taas uusiin puihin, sillä kaupassa ajatukset alkoivat kummasti harhailla ja löysin itseni lihatiskin vierestä tuumailemasta, että ostanko kalliimpaa possun ulkofileetä (josta en kauheasti edes tykkää), vai halvempaa, mehukkaalta näyttävää kassleria
Palan porsaan kasleria / ulkofilettä / paistia / jotakin lihaa. Possua en marinoinut etukäteen, vaan laitoin vain possun pintaan ensin suolaa ja Bbq-kastikkeen vasta noin kaksi tuntia ennen possun valmistumista
porsaan) ulkofileetä kuutioituna. tuntia. uunissa. porsaan) ulkofileetä kuutioituna. 4. 400 g porkkanaa. 4 dl lihalientä. Anna padan muhia 150 asteessa pari tuntia. 400 g kikherneitä. 4 VIRO. Kypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia. 4 kokonaista. 4 rkl. 400 g fetajuustoa. 4 kananmunaa. 4 dl kermaa. 150 asteeseen ja jatka vielä kypsentämistä noin puoli tuntia,. 14 ITÄVALTA. 400 g jauhelihaa. Paista 225 asteessa noin puoli tuntia. hienonnettuna4 anjovisfileetä paloiteltuna2 dl valkoviiniä. kalalientä4 tomaattia kaltattuna ja siemenet. 40 g hiivaa. Anna taikinan olla 5 tuntia huoneenlämmössä. Hauduta uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia. 400 g naudan (tai. 24 AZERBAIDZAN. liinalla ja anna nousta lämpimässä paikassa 2 tuntia. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, kunnes leivät ovat saaneet. noin 4 dl. 400 g jauhelihaa. 4. ja kypsennä uunissa 175 asteessa 1,5 tuntia. 4. 400 g porkkanaa. 400 g kikherneitä. 4 kananmunaa. 4 tomaattia kaltattuna ja siemenet. 400 g naudan (tai. 4