Voit jättää paistomittarin kiinni ja seurata mielenkiinnon vuoksi sisälämpötilan kehittymistä. Tutkimustietoa odotellessa, laitetaan siis savustin jälleen käyttövalmiiksi jo lievitetään grilliruuan himoja savustetun ulkofileen avulla
Tänään päädyin valmistamaan cajun-leivitettyjä porsaan leikkeitä, sillä tuon saparohäntäisen eläimen ulkofilee sattui olemaan Hulluilla Päivillä tänään tarjouksessa
Arjen helppo uuniruoka syntyy porsaanulkofileestä ja tomaattisesta kastikkeesta. Minun oli tarkoitus savustaa possun ulkofilee, mutta arjen kiireiden vuoksi jouduin keksimään nopeamman ratkaisun
puhdista porsaanfile. tee porsaanfileeseen reikiä jotta marinadi pääsee imeytymään lihaan kunnolla. hauduta kaalia kannen alla paistinpannulla kunnes porsaanfilee on tarjoiluvalmis
Huuhtaise porsaanulkofileepala nopeasti kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. noin 1,2 kg porsaanulkofileetä pienellä rasvakerroksella. Laske uunin lämpötila 150 C, lisää vuokaan marinadiliemi ja jatka kypsentämistä, kunnes fileen sisälämpötila on 75–80 C. TulostaSähköpostitseInstagramLisääTweetShare on Tumblr noin 1,2 kg porsaanulkofileetä pienellä rasvakerroksella
Citymarketista loppuviikon tyrkkytarjouksesta löytynyt porsaanulkofilee taipui kahteen ateriaan, eilisiin Barbaarin paistamiin pihveihin ja tämän päivän uunipaistiin
kokeiluna savustettiin porsaanulkofileetä ja erilaisia kasviksia. Lämpötilaa on helpompi säätää tarkemmin haluttuun asteeseen ja puita ei tarvitse olla
Vetäminen tai nyhtäminen tämän ruuan nimessä tarkoittaa sitä, että ylikypsäksi paistettu porsaanpaisti hajotetaan vetelemällä lihasta säikeitä haarukoilla
Alkuperäisessä ohjeessa käytetty liha on porsaan sisäfilettä, käytin ulkofilettä ja kastikkeeseen ei tullut lainkaan mitään suurustetta jota minä kyllä lisäsin koska muuten kastike olisi ollut melkoista lirua
=)**************************Salmiakkipossu* Porsaan sisäfilee (n. ulkofilettäjos liha on kovin paksu lisää marinointiaikaavuorokaudella tai leikkaa liha pihveiksi,jolloin muutaman tunnin marinointiaika riittää