Voit jättää paistomittarin kiinni ja seurata mielenkiinnon vuoksi sisälämpötilan kehittymistä. Tutkimustietoa odotellessa, laitetaan siis savustin jälleen käyttövalmiiksi jo lievitetään grilliruuan himoja savustetun ulkofileen avulla
Tällä kertaa otimme käsittelyyn kyseisen porsaanulkofileen, josta teimme reilut pihvit kuudelle hengelle ja tämän herkun ympärille rakensimme kokonaisuuteen sopivan espanjalaisen lounaskokonaisuuden
Kypsennä 175-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 65 astetta. 1,2 kg porsaanulkofileetä. Sekoita toscanalaiset mausteet keskenään ja hiero kauttaaltaan fileen pintaan
Aikanaan se oli appiukon sikalasta saatu iso kinkku, mutta tänä jouluna se on pala laadukasta viljaporsaanulkofilettä rapealla perunalastukuorrutteella
Huuhtaise porsaanulkofileepala nopeasti kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. noin 1,2 kg porsaanulkofileetä pienellä rasvakerroksella. Laske uunin lämpötila 150 C, lisää vuokaan marinadiliemi ja jatka kypsentämistä, kunnes fileen sisälämpötila on 75–80 C. TulostaSähköpostitseInstagramLisääTweetShare on Tumblr noin 1,2 kg porsaanulkofileetä pienellä rasvakerroksella
Aikanaan se oli appiukon sikalasta saatu iso kinkku, mutta tänä jouluna se on pala laadukasta viljaporsaanulkofilettä rapealla perunalastukuorrutteella