Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. 800g porsaan sisäfileetä. Kaada lihan päälle uunivuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia, riippuen kuinka kypsäksi haluat. Paista uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia. 800g porsaan sisäfileetä
800g porsaanulkofileetä. Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen ja leikkaa veitsellä ulkofileen sisään "tasku" jonne täyte tulee. Laita loput 5 pekonisuikaletta lihan päälle ja paista uunissa n. 8€ (Mammuttimarkkinat helppasi hinnassa) 800g porsaanulkofileetä
Pekoni ja sienet ovat oiva yhdistelmä porsaanfilettä täyttäessä. Ruskista rulla pannulla ja kypsennä uunissa 125 asteessa, kunnes se saavuttaa 68 astetta
Porsaan ulkofilé ja kasvishöystö. Me pidämme porsaan lihasta n. 1 kg porsaan ulkofilétä. Uunissa liha oli noin 1½ tuntia ja lämpöä oli 200 astetta. 1 kg porsaan ulkofilétä
Kypsennä perunoita uunissa n. Hasselbackan perunat on klassinen vaihtoehto perunan valmistamiselle. Tämä ohje ei varmasti ole se ainut oikea, mutta helppo ja takuuvarma
Tämän jälkeen mojete ja batatas bravas, ne voivat odotella vaikka uunissa tai foliossa pihvejä. Tällä kertaa otimme käsittelyyn kyseisen porsaanulkofileen, josta teimme reilut pihvit kuudelle hengelle ja tämän herkun ympärille rakensimme kokonaisuuteen sopivan espanjalaisen lounaskokonaisuuden