Kävi niin, että maku oli kyllä kohdallaan, mutta possusta tuli vähän kuivaa. 1,5 kg Snellmanin Maatiaispossun ulkofilee. Kypsennä uunissa 160 asteessa, kunnes lihan lämpötila on 70 astetta
Kuutioi porsaanulkofilee, sipuli, herkkusienet ja suolakurkut. Seurakseen kastike sai voissa haudutettuja lanttukuutioita, jotka nekin kypsyvät samaan tahtiin kastikkeen kanssa mukavan pehmeiksi uunissa
Kypsennä 175-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 65 astetta. 1,2 kg porsaanulkofileetä. Sekoita toscanalaiset mausteet keskenään ja hiero kauttaaltaan fileen pintaan
500 g porsaanulkofileetä. Ruskista liha öljyssä pannussa kauniin värisiksi molemmin puolin. Suikaloi kaali joko veitsellä tai monitoimikoneen leikkuuterällä
Arjen helppo uuniruoka syntyy porsaanulkofileestä ja tomaattisesta kastikkeesta. Minun oli tarkoitus savustaa possun ulkofilee, mutta arjen kiireiden vuoksi jouduin keksimään nopeamman ratkaisun
Huuhtaise porsaanulkofileepala nopeasti kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Marli Totin makuaineet sopivat täydellisesti aasialaistyyliseen kokkailuun
Se siis on erinomainen elintarvike, mutta voiko sen tehdä paremmin ja mikä on optimaalinen kypsyys-aste koska valitettavasti nauttimani porsaanfileet, varsinkin ulkofilee ja kokonaisena kytpsennettynä, on ollut kuivaa ja yleensä ylikypsää sekä lihan rakenne kova