Porsaan ulkofilee uunissa maku reseptejä

Täytetty porsaan ulkofilee

Täytetty porsaan ulkofilee

Kävi niin, että maku oli kyllä kohdallaan, mutta possusta tuli vähän kuivaa. 1,5 kg Snellmanin Maatiaispossun ulkofilee. Kypsennä uunissa 160 asteessa, kunnes lihan lämpötila on 70 astetta
Possua karppina

Possua karppina

Kuutioi porsaanulkofilee, sipuli, herkkusienet ja suolakurkut. Seurakseen kastike sai voissa haudutettuja lanttukuutioita, jotka nekin kypsyvät samaan tahtiin kastikkeen kanssa mukavan pehmeiksi uunissa
Oskarin leivät

Oskarin leivät

Paista possun ulkofileepihvit joko öljyssä tai margariinissa kypsiksi. Lämpimän leivän voit valmistaa myös uunissa
Possuburritot

Possuburritot

500 g porsaanulkofileetä. Ruskista lihasuikaleet pannulla tilkassa öljyä. Lisää kasvikset ja jatka paistamista 5 minuuttia ahkerasti käännellen
Porsaanfilee olutkylvyssä

Porsaanfilee olutkylvyssä

Anna porsaanfileen rauhoittua folion alla kastikkeen valmistuksen ajan. Tarjoa porsaanfileen lisäkkeeksi yrttiporkkanoita ja lohkoperunoita
Aprikoosi-possuvuoka

Aprikoosi-possuvuoka

500 g porsaanulkofileetä. Ruskista liha öljyssä pannussa kauniin värisiksi molemmin puolin. Suikaloi kaali joko veitsellä tai monitoimikoneen leikkuuterällä
Punastunut possu eli tomaattipossu

Punastunut possu eli tomaattipossu

Arjen helppo uuniruoka syntyy porsaanulkofileestä ja tomaattisesta kastikkeesta. Minun oli tarkoitus savustaa possun ulkofilee, mutta arjen kiireiden vuoksi jouduin keksimään nopeamman ratkaisun
Totista uunipossua ynnä muita sesonkiherkkuja

Totista uunipossua ynnä muita sesonkiherkkuja

Huuhtaise porsaanulkofileepala nopeasti kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Marli Totin makuaineet sopivat täydellisesti aasialaistyyliseen kokkailuun
Porsaanfilee uunissa

Porsaanfilee uunissa

900 g porsaanulkofileetä. Pane filee paistopussiin, johon voit halutessasi sujauttaa myös luumuja tai kauden juureksia paloiteltuna
Sous Vide porsaansisäfilee ja uunijäätelöä

Sous Vide porsaansisäfilee ja uunijäätelöä

Se siis on erinomainen elintarvike, mutta voiko sen tehdä paremmin ja mikä on optimaalinen kypsyys-aste koska valitettavasti nauttimani porsaanfileet, varsinkin ulkofilee ja kokonaisena kytpsennettynä, on ollut kuivaa ja yleensä ylikypsää sekä lihan rakenne kova