Tavoitteena täydellinen pihvi!Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna Keittiöapulainen
K A L J A P A T A 700 g porsaan ulkofilettä. Lämmitä uuni ensin 200C ja laske puolen tunnin paiston jälkeen lämpö 150C. Hertta 700 g porsaan ulkofilettä Herkuttelijat -ruokablogi
Tattimuhennoksella peitetyt porsaan ulkofileet Leikkaa ulkofilepihvien reunaan muutamia puolen sentin halkioita, jotta ne eivät käpristyisi paiston aikana Hiidenuhman keittiössä
Tavoitteena täydellinen pihvi!Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna Keittiöapulainen
Possunfilettä kahdella tapaa täytettynä Pahinta on ulkofileen valmistus, mutta ei tuosta sisäfileestäkään minun käsittelyssä aina niin mureaa ja mehukasta tule kuin haluaisin ArjaMarjan keittiössä
Saaristolaisleipä Jatkossa pitää koittaa löytää vaikkapa sitä porsaan ulkofilettä, se on hyvää lihaa ainakin uunissa hauduttamiseen Päiväni Murmelina
Pihvin paistaminenPorsaan sisä- ja ulkofileestä on helppo saada hyvät pihvit, kunhan varoo kypsentämästä niitä liian kauan, jolloin niistä saattaa tulla kuivia Kotiäidin keittokirja