Tässä todella murea ja maukas resepti porsaanulkofilepihville. PORSAAN ULKOFILETTÄ JA PEKONIA. Lisää hetkeksi pekoni, porsaanliha, tomaattipyree ja lihaliemi pannulle
Porsaanulkofilepihviä tai kassleria á 150gMustapekkatuorejuustoaKermaaSipuliaVoitaRuokaöljyäSuolaa & pippuriaLeikkaa porsaan ulkofileestä tai halutessasi kasslerista sopivan kokoisia noin sentin paksuisia pihvejä ja hiero niiden pintaan suolaa ja pippuria
ulkofilepihvit uunissa tattimuhennoksella kuorrutettuina. Leikkaa ulkofilepihvien reunaan muutamia puolen sentin halkioita, jotta ne eivät käpristyisi paiston aikana
Sakea tai vastaavaa ei kotonani nyt ollut, joten käytin hieman enemmän miriniä eikä minulla ollut valkoista misoakaan, joten käytin pelkkää punaista ja lisäsin vielä inkiväärin, joka sopii hienosti porsaanlihan kanssa