Porsaanfilee juuresten kera reseptejä

Porsaanfilee juuresten kera

Porsaanfilee juuresten kera

1. Puhdista, kuori ja pilko juurekset ja lohko sipulit. 2. Paista pari tuntia huoneenlämmössä pidetty filee kauttaaltaan öljytyllä pannulla, mausta suolalla, pippurilla, piparjuurella ja sinapilla ja siirrä uunivuokaan
Sienillä täytetty porsaanfilee

Sienillä täytetty porsaanfilee

Juuresten pitää saada tummahko väri pintaan, mutta varo kuitenkin niiden polttamista. Tarjoile täytetty porsaansisäfilee aromaattisen marsalakastikkeen kera
Tattikastike ja uunipossu

Tattikastike ja uunipossu

Paista porsaanfileet molemmin puolin kauniin pinnan saamiseksi. Kuorrutettu possun ulkofile juurestenkera

Parsalla täytetty pekonikäärö

Tarjoile juuresten jajäljelle jääneiden parsojen kera. Halkaise porsaanfilee levyksi,jätä noin 1 cm. 1. Ota liha huoneenlämpöön nointunti ennen valmistamista