Ylikypsäksi haudutettu, ja grillissä glaseerattu porsaankylki. Tämä pitkään haudutettu luuton porsaankylki suorastaan sulaa suuhun, ja maistuu erinomaisesti hapankaalin ja pekonin kanssa
Grillissämme paistuu ympäri vuoden vuorotellen niska- ja kylkipaloja, sillä niiden valmistus ei juuri muuta vaadi kuin pari muutaman minuutin työvaihetta ja tietysti reilusti nälkäistä odottelua
Porsaankylki on juuri rasvan ansiosta kiitollinen raaka-aine, siitä on mahdotonta saada kuivaa. Pinnan olemme lopuksi ottaneet uunissa grillivastuksen alla tai grillissä
Grillattu porsaankylki. Grillaa kuumassa grillissä, mutta jätä napakoiksi. Grillattu porsaankylki. Murea ja rasvainen porsaan kylki on yksi parhaista grilliherkuista kaikessa epäterveellisyydessään
(tarkista maku,tee oman maun mukaan)Hieos porsaankylki kauttaaltaan mausteseoksella. Tätä ruokaa ollaan syöty tänä kesänäkin aika usein(ei olla tehty grillissä,vaikka varmasti voisikin)tätä haudutellaan pitkkään miedossa lämmössä,luu irroitetaan ja liha paloitellaan tarjolle,NAM
Leikkaa porsaankylki luuttomaksi perhosleikkeeksi (lihakauppias auttaa) ja. Lämpötila grillissä voi olla aluksi suurehko 200-250c,. Anna lihan olla grillissä 1 tunti ensin kovemmalla 200-250c asteen
vielä kunnon rusketus grillissä tai uunissa grillivastuksilla. Valmista porchetaa siivuina Mibrasa grillissä paistetun leivän päällä punasipulihillokkeen ja maalaissinapin kera
Tämä ruoka sopii mainiosti myös grillissä paahdettavaksi. Peitä kokonainen porsaankylki isossa kattilassa vedellä ja keitä 1-2 tuntia, kunnes liha on pehmeää
Vietimme pääsiäisen Italiassa, Sisilian auringon alla. Pakahdun täällä innosta kertoa teille sanoin ja kuvin kuinka herkullinen lomareissu oli, mutta ennen kuin matkaraportti valmistuu (ja ennen kuin teen reissuähkyn jälkeisen nyt-kyllä-ruokavalio-kevenee -lupauksen) jaettakoon yksi rasvaa tihkuva resepti