Pyöritä liha seoksessa ja paista ruskeaksi, voin kanssa pannulla. SHERRYSSÄ HAUDUTETTUA PORSASTA. Porsaanlihaa kun hauduttaa sherryssä niin makua ja koostumusta tulee hienosti
On muuten yhtä kaunis ruokakuva kuin on myös porsaanlihassa maku. Miettikää miltä tämä tuoksuu. Kuva ja paljon muita todelliseen ruokabloggaajan tylsään arkeen pääset seuraamaan jos otat IG
400 g broileria (porsasta, äyriäisiä, tofua vaihtoehtoina). Kun kerran onnistuin saamaan aikaan kunnon thai-ruokaa omassa keittiössäni, jäin pikkuisen koukkuun
Meidän taloudessa aikaa varataan kokonaisuudessaan pari päivää, kolmekin saa menemään jos haluaa antaa possun maustua yön yli ja paahtaa valmiksi kypsennettyä porsasta seuravana päivänä
PORSASTA KERMAKASTIKKEESSA. Pitkästä aikaa ostin kunnon possua. ) ,tämä oli ulkofilettä ja palana. Todella edullistakin oli Cittarissa,alle 4 euron pala,josta saatiin 8 pihviä
Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös nautaa tai porsasta suikaleina. Sekoittele pannulla niin kauan että broilerin suikaleet kypsyvät irtonaisiksi toisistaan
KREIKKALAISTA PORSASTA PUNAVIINILLÄ JA KORIANTERILLA PORK AFELIA. Kuivaa lihapaloja hieman talouspaperilla ja ruskista ne pannulla (tarvittaessa erissä) oliiviöljyssä