Tällä samalla luotto-ohjeellani teen palapaistin aina yleensä mielummin uunissa haudutettuna. Uunissa hautuessaan myös lihat mureutuu aivan eri tavalla kuin liedellä
PORSASTA JALLU-SINAPPIKASTIKKEELLA. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä
Anna lihan jäähtyä uunissa rauhassa. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä. 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä
Meidän taloudessa aikaa varataan kokonaisuudessaan pari päivää, kolmekin saa menemään jos haluaa antaa possun maustua yön yli ja paahtaa valmiksi kypsennettyä porsasta seuravana päivänä
Minä keitin makkarat ennen paistamista uunissa, sillä makkarat voi pakastaa keittämisen jälkeen. Pakastimisen jälkeen ne voi paistaa uunissa kuten alla
Villihiivaleipä on saanut nousta ja tekeytyä kylmässä yön yli, jonka jälkeen se on jatkanut nousemista huoneenlämmössä pöydällä iltapäivään asti kunnes se kypsennettiin uunissa edelle mainitulla tavalla uunin lämmetessä