Kastikkeen ainekset vain sekoitetaan keskenään ja kumotaan uunipossun päälle. Lienee myös sanomatta selvää, että tomaattipossua saa tehdä helppona viikonlopun ruokana
Itse pidensin juuresten kypsymisaikaa uunissa alkuperäisestä ohjeesta. Voitin joku aika sitten Annin ruokakirjan ja tänään päätin kokeilla sieltä ohjetta "Äiti tää on mielettömän hyvää" - possu ohjetta
Laita possu edellisenä iltana jääkaappiin marinoitumaan. Porsaan ribsit valmistuvat uunissa itsestään. 4 tuntia 125°c uunissa ja possu on niin mureaa, että liha irtoaa luista helposti
Kokonaista kaksi kiloa mallaspossua nälkäisten opiskelijoiden suihin. Myönnän, että olin suhtautunut olutmäskillä syötetyn possun maun hehkutukseen vähän epäillen, ajatuksella uskon kun maistan
Possu kypsyy ihanan meheväksi sipulisoosissa. 4 viipaletta possun ulkofilettä (noin 2 cm paksuisia). Kypsennä ruoka uunissa noin 175 asteen lämmössä. Isommalle määrälle varaisin 50-60 min miedossa uunissa. Tässä vuoassa on siis 4 viipaletta possun ulkofilettä ja vajaa purkillinen sipulikermaa
Yleensä valmistan nyhtöpossunuunissa, mutta tällä kertaa apulaiseni (koira ja kaksi pientä lasta) olivat niin innokkaita keittiössä häärääjiä, että päätin tehdä kaiken keittolevyllä turvallisuussyistä
Uunissapossu oli liki viisi tuntia miedossa lämmössä ja oli sen jälkeen murean kypsää. Nyhtöpossuksikin etuselkä olisi sopinut, ja ihan haarukalla nyhdettävää siitä tulikin
Karamelli-nyhtöpossu on helppo valmistaa, niin HYVÄÄ ja suhteellisen edullistakin. Itse tykkään tehdä possun lapaa, mutta kaslerkin käy vallan mainiosti